• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada tatile gitmek

Bilal Basoglu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum,

Bu ruyami goreli 1 ay oluYor abla hep aklimda paylasiyimi paylasmiyimi diye dusundum, bende bugun yaziyim dedim.
Ruyamda gemideydim, ( yanimda gormedim ama eski baldizim vardi ) gemide giderken denizin ortasinda buzdan dag vardi limana yakin bir yerde, hafiften kar yagiyordu liman hep karliydi.
Gemi limana yaklasti, bizde indik, ( limana inerken eski nisanlimda vardi bide baldiz vardi ) gumrukten gecmemiz gerekiyordu, gumrukcu bir polis ordaydi pasaportlari ona verdim ama gecemezsiniz dedi, sonra turk bir polis yardim sever bir polis geldi bi bakiyim belki arkada hallederim dedi gitti geri geldiginde gecebilirsiniz dedi pasaportu bana verdi ama benim degildi.
Orda karisiklik oldu karisikligi duzelttik. Ama gumrukten gecemiyorduk.
Sonra dedik arabaya atliyalim gidelim bari dedik, arabayi eski baldiz kullaniyordu ( not ehliyeti yok ) bende yaninda oturuyordum dar sokaklardan arabayla geciyorduk, yagmur yayiyordu.
Sonra arabanin arka koltuklarina baktim eski nisanlim yok sordum nerde diye, eski baldizda o erkek arkadasinin yanina gitti dedi bende cok uzulmustum durdurdum arabayi baldizda saka saka kiz arkadasina gitti dedi, ben inanmayip arabadan indim, yagmur yagmasina ragmen dizlerimin ustune coktum aglamaya basladim, ustumu parcaladim..

Hayirdir insAllah dedim durdum..
Sizinle paylasiyim dedim..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Bilal kardesim Hay masallah Titanic gibi bir Ruya...
Hayirdir insallah..
Rotasını şaşırmış gemi gibiyim. Bırakma!Ellerimi Allahim!!
Hayatta farklı bir pencerelerden bakmaniz seklindede yorumlanir..
Rüyada tatil görmek,tatile gitmek; işlerinizin ,kafanizin, kalbinizin yoğunluğu nedeniyle çok yorgun olduğunuzu bir sure herseyden uzaklasip sadece Kendinizi bulmaniz gerekli seklindede yorumlanir..
Dar Sokaklar.. O gunlerde gecirdiginiz kasvetli gun ve Anlar...
Ruyada arabada eski nisanliniz yoktu.. demek ki bu Hayat yolculuguna simdilik Onsuz ins. ilerliyeceksiniz..
Kendinizi parcalamaniz..agir, zor gunlerden sonraki sevinc ve refaha delalettir..
Hayirli Gunler..

Bilal Basoglu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun akeykum,

Evet abla hatta ruyamda bak titanic burda batmis demistim.
InsAllah cabuk gelir sevinc refah gunler..
Simdi soylemi anliyim, sevinc ve refah gunler, sonradan yine birlikte olabilirsiniz gibimi yorumliyim.

dolunaysahra

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamûnaleyküm ben kız arkadaslarimla tatile gittigimi gordum, denize giriyorduk ama deniz cok dalgaliydi biz de bogulma korkusuyla denizden cikiyorduk dalgalar kumsala kadar vuruyodu iyikide cikmisz cok dalga var diyorduk. Sonra deniz masmavi cok guzel oluyordu, uzaktan oyle bakiyorduk denize. Telefondan yazdigim icin cok fazla harflere dikkat edemedm kusura bakmayin. Simdiden cok tesekkur ederim allah razi olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada tatile gitmek;
işlerinizin,yada hayatinizin yoğunluğu nedeniyle yorgun olduğunuzu, dinlenmeniz gerektiğini yada olumlu bir sonuç ve haberle ilgili rüyalardandır.

Rüyada deniz görmek;
en çok görülen rüyalar arasında gelmektedir. Deniz rüyaları, bilinç altının güçlü sinyallerini, güç ve kuvveti temsil eder.
Bu sinyallerin farkında olmak, onlara kulak vermek gerektiğine yorulur..

Rüyada dalga görmek;
hayatta başarıyı elde etmek için pek çok zorluğu aşmanız gerektiğini ifade eder...
İçimdeki dalgalarla hergün böyle boğuşmaktayım misali..

"denize giriyorduk ama deniz cok dalgaliydi "
Karşılaşacağınız riskli işlerde dikkatli davranmanız gerekir olarak yorumlanir..

Rüyada denizi seyrettiğini görmek,;
gerçek yaşamın üzerinize yüklediği sorumluluk, yük veya stresten bir an önce kurtulmak isteğini yansıtır. Bu rüya aynı zamanda yorgunluk işareti olup,
ruhen veya fiziksel dinlenme ihtiyacınız olduğunu gösterir.

masmavi deniz görmek;
Sevgi ve mutluluk ifadesi olup, güzel günlerin müjdesini verir.selametle..

Üst Alt