• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Tavşan Görmek ne demektir?

Meek

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm...

İyi Günler...Rüyamda elimde iri bir tavşanla bir arabaya bindim ve başka bir yere gittim bahçeli bir evdi bahçeye girdim ve orada 2 tane daha tavşan vardı ama elimdeki tavşandan küçüklerdi bende elimdekini bıraktım ve yanlarına gitti bıraktığım tavşanın onlara saldırdığını görür gibi oldum ama yaklaşınca öyle bir şey olmadığını gördüm ve uyandım.

Şimdiden Teşekkürler

Mehmet Emin Korkmaz
24
İzmir
Tezgahtar

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz kardesim ins. uyeliginiz daim ve hayirli, kazancli olur...
Hayirdir insallah..
Rüyalarımın tabirini yap derseniz.. kalbinizin sahibini gösterirdim

tavşan kaç tazı tut..Aile hayatti oyun degil gercek!!insan bazi seyleri kaybediginde veya kacirdiginda telafisi olamiyor..
ya Bugun Ya hic...
Beyaz tavşan ağırbaşlı ve sakin bir kadına Siyah ve çirkin tavşan kötü huylu kadına..
İnsanların umutlarıyla oynamayin!! belki tek sahip oldukları şey odur
bir insani gercekten sevdiginizden emin olmadiginiz surece sevginizi soyleyip kadinlik yuregi ile oynamayin..
sipsevdi iseniz.. bu huyunuzdan vaz gecip olgunlasincaya kadar da evlenmeyi dusunmeyin..
Madem sevmiyorsun o zaman sahip çık gözlerine ! Dönüp dolaşıp değmesinler gözlerime.

Kimseyi suçlama, Suçlanacak biri varsa o da sensin. Sonuçta o sana küçük bir umut verdi, Sen ise ona herşeyini verdin.
Selamet ile Hayra kalin kardesim..

altinpark

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada tavşan görmek

SELAMÜNALEYKÜM ben sizden beni çok etkiliyen rüyama yorum yapmanızı istiyorum mümkünse. Rüyamda üçtane tavşan yavrusu görüyorum ama ikitanesini net olarak değil sadece beyaz olanı net görüyorum ama üçtane oldunu biliyorum. (bu gördüm tavşanlarıda hiç elime almıyorum yanlızca sadece bi yerde elimi sürüyorum oda rüyamın sonunda). sonra biyerdeyiz ama orası neresi bilmiyorum bunlara hadi gidiyoruz diyorum beni takip ediyorlar ama nazlanarak biri oraya kaçıyor biri öteki tarafa ama beyaz olan hep peşimde o sabit yada ötekileri net görmediğimden öyle. sonra bir kapıdan geçiyoruz. ( bu bi taşıt kapısımı normal bi kapımı bilmiyorum ama o kapıdan sonra yolculuga başlıyoruz ) kapıdan geçerken büsürü alacalı renkli tavşanla tavşanların yavrularıyla karşılaşıyoruz sonra ben benim tavşanların onlarla karıştı sanıp o yavru tavşanları tektek elime alıp bakmaya başlarken nerden geldini bilmediğim bi ses meraklanma onlar annelerini tanır karışmazlar diyor ve elimdeki yavruyu bırakıyorum elime aldığım o alacalı yavrunun annesi o kadar masum korka bi şekilde bana bakıyorki bende bir an ondan korkuyorum beni ısıracak diye sonra biz o kapıdan geçiyoruz beni takip eden o üç yavru tavşanla birlikte. ve ben şöyle diyorum işte aile olmak bukadar güzel birşey bu kelimeyi söyledikten yine nerden geldiğini bilmediğim birses isim söylediği ama benim o ismi hatırlamadığım bir tavşanında bizimle geldiğini söyledi bende nekadar güzel deyip hemen o tavşanın yanına gidiyorum ama tanımadığım bir insan görüyorum ve o kişiyi hiç sevmiyorum keşke inse diyorum kendi kendime ona söyleyemiyorum ama.sonra uyandım.uzun zamandır rüya görmüyordum yada görüyor hatirlamıyordum ama bu rüya beni etkilediği için size yazmak istedim eger rüyama yorum yazarsanız sevinirim simdiden teşekkür ederim emeğiniz için Allah rağzı olsun iyi günler selamünaleyküm. ( bu arada eger yazımda ufak tefek hatalar varsa uyku sersemliğime verin daha yüzümü bile yıkamadımda:).

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz kardesim
Hayirdir insallah..
Rüyalarımın tabirini yap derseniz.. kalbinizin sahibini gösterirdim

tavşan kaç tazı tut..Aile hayatti oyun degil gercek!!insan bazi seyleri kaybediginde veya kacirdiginda telafisi olamiyor..
ya Bugun Ya hic...
Beyaz tavşan ağırbaşlı ve sakin bir kadına Siyah ve çirkin tavşan kötü huylu kadına..
tavşan yavrusu kimsesiz cocuklara sahiplenme seklinde yorumlanir...
İnsanların umutlarıyla oynamayin!! belki tek sahip oldukları şey odur
bir insani gercekten sevdiginizden emin olmadiginiz surece sevginisi soylemeyin..emin olunca da yapmaniz gerekli olan dogru seyi yapmaniza isarettir..
Gördüğünüz rüyanın unsurları birbirleriyle oldukça uyumlu olup, nimet,lutuf güç ve başarıyı temsil ederken hayata daha pozitif bakacağınız günleri işaret etmekte,
aynı zamanda bolluk, bereket ve mahrem aktivite durumunuzu simgelemektedir.
Hayirli gunler..
Selamet ile Hayra kalin kardesim..

EROL46

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada tavşan görülmesi

merhabalar dün gece rüyamda bir arkadaşımla birlikte acıktık yemek bulamadık ve bir tavşan oldugunu hatırladım bizim evin civarında elimize birer sopa aldık, tavşanın çıkacagı kapının önünde beklemeye başladık sonra ben sessizce tavşana 3 defa vurdugumuz zaman sersemler düşer düye düşündüm, sonra tanşan çıktı yerinden beyazdı, üzerime dogru geldi elimdeki sopa ile 3 defa vurdum sersemledi ve tuttum canlı canlı sıcak su dolu kazanın içerisine koydum. arada bir kafasınıda suyun içine bastırıp geri çekiyordum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhabalar kardesim Hayirdir insallah..
kardesim,İçinde bulunduğumuz koşulların olumsuzlugu, düşünce ve davranışlarımızda maddi,manevi ihtiyaclar,
SIKINTILAR. stressler bize baskalarinin HAKINA girmeye, ailemizde bulunan sevdiklerimizi
KIRMA HAKKI vermez seklinde ruyaniz yorumlanir..
Alma Mazlumun Ahını Çıkar Aheste Aheste..
Hayirli gunler..

vuslat__85

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada tavşan görmek

selamün aleyküm hayırlı günler dilerim herkese...Ben rüyamda kalabalıkla tarla bahçe gibi bir yerde uğraşıyorduk,bahçeninin kenarından gecerken birdan bir sürü tavşan be yavruları cıktı önümden koşarak gecmeye başladılar o sırada bi tanesi eteğimin içine girdi,bende biraz uğraştıktan sonraeteğimden tavşanın yavrusunu cıkardım.Şimdiden yorumunuz için teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam hayırlı günler Hayirdir insallah

Rüyada tavşan görmek; Merhamet güç ve başarıyı temsil eder. Hayata daha pozitif bakacağınız günleri işaret eder.
Yavru tavşanlar görmek, hayatınızda güzel bir başlangıcı temsil eder, tavşanın yavrusu yaşamınızdaki bu başlangıcın sanki bir sihirli el değmişcesine kendiliğinden,
birden bire gelişeceğini simgeler..

"o sırada bi tanesi eteğimin içine girdi,bende biraz uğraştıktan sonraeteğimden tavşanın yavrusunu cıkardım"
tavşanı, içinizdeki olumsuz duyguları evham ve vesveseleri üzerinizden atıp, dışarı açılmanız, rahatlamanız gerektiğini işaret eder. selametle..

https://www.islamiforumlar.net/erke.../31953-kocalariniz-cocuklariniz-degildir.html

Üst Alt