• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada tavuk eti yemek

zeyno

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada tavuk eti yediğini görmek, rüyada tavuk eti yemek, haslanmis tavuk eti görmek rüya tabiri.
Selamun aleykum Gonulsizim abla, nasilsin?
Ben bugünlerde evde sıkıntılar yasiyorum. Babamla sorunlarimiz var ve bazi davranislari beni çok kiriyor. Hala is bulamamakta ayri bir sorun. Bütün gün evde babamla çok zor...

Gördüğüm rüyamda tavuk eti pisirmisim. Haslanmis ete benziyor. Odamda yiyorum. Önce annemi cagiriyorum ve tavugun kanadindan yemesi için ona veriyorum. Vermeden önce pisip pismedigini kontrol ettim. Baktim tavuk eti tel tel ayriliyor çok güzel. Sonra babami da odama cagirdim. Yemesi için onada verdim. Hayir olsun inşallah...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm Selam Gönül Dostum Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada tavuk görmek;
öz güven kaybını ve iradesizliği ifade eder. Ayrıca çok fazla gevezelik ve dedikoduyu işaret eder. Tavuklar aynı zamanda bir süre sıkıntılı günler geçireceğinize
fakat sabırlı davranarak bu sıkıntılardan kurtulup rahatlamak, mutluluğa ermek anlamına gelir.

Rüyada tavuk eti yediğini görmek;
gerçek yaşamınızda içinde bulunduğunuz stresli durumdan bir çıkış ,size yeni bir kimlik arayışı projesine başladığınızı,
başta beslenme alışkanlıklarınız olmak üzere kendiniz hakkında kimi değişiklikler yapacağınızı ifade eder...
ufak tefek şeylere takılmayın !!... Olayları ciddiye alın amaa kişisel algılamayın..selametle..

acilangul1

Üst Alt