• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada tavuk pişirmek

durgun

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamünaleyküm
rüyamda bilmediğim bir yerdeyim. yerin, toprağın hareket edip bir birine girdiğini gördüm. (ama sadece belirli bir toprak parçasını.)
sonra başka bir yerdeyim yanımda görümcem var. ben ocakta tavuk pişiriyorum. görümcemle sohbet ediyoruz . bana " İsmail (eşim) önümüzde ki seneye ayrılacağınızı söyledi " diyor. belli ettirmemeye çalışıyorum ama çok moralim bozuluyor.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hayirdir insallah...
Rüyada tavuk görmek; öz güven kaybını ve iradesizliği ifade eder.Ayrıca çok fazla gevezelik ve dedikoduyu işaret eder.

rüyada tavuk pişirmek; bir süre sıkıntılı günler geçireceğinize fakat sabırlı davranarak bu sıkıntılardan kurtulup rahatlamak, mutluluğa ermek anlamına gelir..

ahhh ahh !!Benim Başıma Gelen Pişmiş Tavuğun Başına Gelmez diyorsaniz kime kimi sikayet ettiginize dikkat edin ...
Her duydugunuza inanmayin!
Allah yolumuzu aydınlatsın, dünyalık dert edinmekten alı koysun, derdimiz rabbimizin rızasını kazanmak olsun!

İnsanın ruhu iki yerde nefes alırdi
Allah-in huzurunda Namaz kilarken ve dua edip İçindeki sıkıntıyı Allah a arzu Hal-ini bildirince...
"Ben derdimi ve hüznümü sadece Allah'a söylerim"
YÛSUF - 86
Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâh...
Selam ve du'ayla..

durgun

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
dedikodudan uzak durmaya ,dedikodu yapanı da uyarmaya çalışırım sürekli. ama bu hiç yapmadığım anlamına da gelmiyor. bazen nefsime yeniliyorum. dualarınız ve yorumlarınız için teşekkürler.

Üst Alt