• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada teheccüd namazı görmek

öMer_

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
ALLAHIN selamı ve rahmeti ve bereketi üzerinize olsun..ben annemin rüyasını soracaktım size.. annem rüyasında dedemi görmüş..demiş ki dedem kızım gece namazını bırakma gece namazlarınızı kılın.. beni kabir azabından gece namazı kurtardı..sadece sağ yanım ağrıyor buraya biraz toprak koy demiş.. etkilendim sizden yorum almak istedim şimdiden tşk ederim..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Allah RAZI olsun bu ne kadar guzel nasihat dolu irsad eden bir HAYIRLI Ruyadir...

Kur'an-ı Kerim'de Peygamber Efendimize hitaben: "Gecenin bir kısmında sadece sana mahsus, fazla (bir ibadet) olmak üzere namaz kıl.
Muhakkak Rabbin seni öğülmüş bir makama erdirecektir"
el-İsra, 17/79) buyurulmuştur.
Ayet-i kerimenin tefsirinde teheccüd namazının Hz. Peygamber için farz veya fazilet olduğu ümmeti için nafile olduğu belirtilmiştir.

Dedenizin mekani cennet olsun ins..
teheccüd namazı çok önemli bir namazdır.hem yapan azınlıkta hemde fedakarlığı çok maneviyatı çok.kabir azabını azaltan namaz diye geçer.çok mühim bir namazdır...
farz olmayan ama insanların maneviyen dualarını ettikleri kabir azabından kurtulmayı diledikleri bir namazdır...
Allah herkese sürekli nasip etsin inş
"sağ yanım ağrıyor buraya biraz toprak koy demiş" burada dedeniz annenizden onun icin bir sey yapmasini istiyor..
ya biraktigi bir emanet veya bir eksiklik var.. bunu annenize sorarsaniz belki o bilir...
mesela ardinda biraktigi malindan bir guc bir hayrat ta istiyor olabilir Allahu Alem..
Hayirli geceler...

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Ruyada teheccüd namazı görmek

Rüyamda babam beni teheccüd namazına kaldırıyor. Namaza kalkmak istiyorum ama kalkamiyorum babamın namazı kıldığını görmüyorum ama namazı kıldığını biliyorum. Yorumlarsanız çok sevinirim. ALLAH razı olsun.

Tugbaaa

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada teheccüd namazı
Rüyada teheccüd namazı kılmak, teheccüd namazına kaldırılmak neye işarettir? Rüyamı sabah ezanına doğru gördüm. Rüyamda babam beni teheccüd namazına kaldırıyor 'kızım kalk namazini kil' diyor bende 'baba kalkamiyorum cok uykum var'diyorum fakat ben kalkmak istesemde kalkamıyorum. Babamın teheccüd namazını kıldığını biliyorum ama görmüyorum. Yorumlarsaniz çok sevinirim.

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Herseyin en iyisini sadece cenabı ALLAH cc bilir.
Babanizın isteklerini yapınız onun gönlunü rızasını alınız ve yaptgız ve yapacagınız islerde başarınız ve zenginligin anahtarı bu olacak ALLAHın rızası babanın rizası ALLAHIN öfkesi babanin öfkesi iyi gecinmeye bakınız cevap wermeyenin ona ikramda bulunup yanında kölenin sahibinin yanında olduğu gibi olun kazanan siz olacaksını inşallah .

Üst Alt