• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada tekne görmek

nesrin

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
selamünaleyküm
Arefe gününüz hayırlı olsun...
rüyamda tuzlu ,temiz ve içinde masalarda oturmuş insanların bulunduğu bir gölde ; güzel,büyük ve beyaz bir teknedeyiz. yanımda iki yeğenim ve kızım var. geziye çıkmışız.tekne ,masada oturan insanların aralarından geçiyor, bir garsonun üzerine doğru gitti ama garsona çarpmadı.herkes bu duruma alışkın gibiydi. başkaları da bizim gibi tekne gezisi yapıyorlar. büyük olan yeğenime "suya düşmeyiz umarım" diyorum.oda "yok teyze su tuzlu ,düşen olursa dibe batmaz " diyor.
birden kızım tekneden düşüyor. çok korkuyorum fakat dibe batmadan ve ben suya atlamadan nasıl oluyorsa kızımı çıkarıyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
tekne.jpg

Ve Aleykümselam Rüyaniz hayr olsun
Rüyada tekne görmek ;
müjde ile tabir olunur. Rüyanızda gördüğünüz tekne bir yakınınızın mutluluk haberidir.

"birden kızım tekneden düşüyor "
bu gunlerde biraz tedbir ve temkinde fayda vardir..

gerçek hayatınızda simdiye kadar icinizde hapsettiğiniz duygulardan ve negatif dusuncelerinizden kurtulmayi, başarmak istediginiz hedef ve istekleriniz olduğuna isarettir..
endişe/kaygı gibi negatif duyguların yerinde ve ölçüsünde kullanılmalı ..yoksa Şeytanın vesveseleri negatif olduğundan ruh ve bedenin ritminin dengesini bozabilir..

Biz ailelere ,annelere düşen görev çocuklarımızı geleceğe hazırlamak…
Hayirli Bayramlar..

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada tekne görmek

Selamün aleyküm, sabah bir rüya gördüm. Rabbim hayırlara getirsin inşallah;

Rüyamda karşımda biri var kim olduğunu hatırlamıyorum ama ona karşı hem hırslı öfkeliyim, denizde ikimizde farklı teknelerdeyiz. Yarışmak için hazırlanıyoruz ve başlıyoruz oldukça hızlı gidiyoruz sonra uyandım. Tabiri nedir?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz hayr olsun
Rüyada tekne görmek ;
müjde ile tabir olunur. Rüyanızda gördüğünüz tekne bir yakınınızın mutluluk haberidir.

"ikimizde farklı teknelerdeyiz. Yarışmak için hazırlanıyoruz "
kendinizi kanıtlama gereksinimi duyduğunuza işaret eder.
iş hayatında ve aile hayatında kendisini çok zor durumlara sokan olaylar ile karşı karşıya kalacağına, bu olaylar sırasında nasıl hareket etmesi
ve ne tür bir yol izlemesi gerektiğini bildiğine, bu sayede yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden
kurtulacağına ve çok daha büyük bir sorunla karşı karşıya kalmaktan kaçacağına alamet eder.

Rüyada Yarışmayı kazanmak;
yarışmayı kazandıysanız bu kendinize olan güveninizi gösterir.

Rüyada Yarışmayı kaybetmek;
Eğer kaybettiyseniz güven kaybını ifade etmektedir.Selametle..

Üst Alt