• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada tekrar askerlik yaptığını görmek

gokhan22

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada tekrar askerlik yaptığını görmek ne anlama gelir?
Selamın aleyküm kolay gelsin herkese, gönül sızım daha önce rüyalarımı birçok kez yorumladın allah senden razı olsun. Ben devamlı gördüğüm başka bir rüyamı soracam sana. Hemen hemen 2 haftada bir görüyorum hayrolsun. Rüyamda askerdeyim ama terhis aldığımı biliyorum ikinciye çağrılıyorum. Tekrar eski arkadaşlar toplanıp askere gitmişiz gibi düşün. Askerliğimi güney doğuda yaptım şırnakta ve yine oraya çağırıyorlar. Daha önceki rüyamda hep alay karargahın bahçesinde dolanıyordum, alay binasının önünde bayrak direklerinin orada, tören içtima alanında, bir kere de orda gördüm kendimi. Sonra operasyona gönderiyorlar temiz bir patikadan dağa tırmanıyorum. Bu en son gördüğüm rüyada ise büyük yemekhane gibi bir yerdeyim ama orayı yatakhane yapmışlar, yatakta yatıyorum. Bir tane komutan geliyor, onunla konuşuyorum, sonra kalkıp yemekhaneye gidiyorum. Yemek dağıtılmış ama kalan yemeklerden yinede bana yemek çıkıyor ve masaya oturuyorum, yiyiyorum. Sonrasını hatırlayamadım bu kadar şuan... Allah sizlerden razı olsun hayırlar olsun inşallah.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam Allah cc. cümlemizden razı ,rüyaniz Hayr olsun
Rüyada tekrar askerlik yaptığını görmek, Rüyada askere gitmek;
şu anda zor ve sıkıntılı bir dönem yaşadığınızı ancak sabır ,Dua disiplin ve çabalarınızla bunları atlatıp, başarıya ulaşacağınızı ifade eder.

Rahmetli Annem her zaman derdi ki:... Allah'a abd ve asker ol!!
nasil olabilirim ki diye sorunca da:" ilk önce Adil ol!!Üstünü başını,kalbini düzelt, güzelce bir abdest alıp, günâhla kirlenen azalarını temizle ve asker ol!!"

Rüyada yeniden askere çağrılmak;
Sorumluluğunuz,göreviniz,vazifeniz halen bitmedi!!

Sorumlu Olmayan Sorunlu Olur!Günümüz şartlarında gençler fiziksel anlamda oldukça erken gelişiyorlar. Bununla birlikte psikolojik,imani, ruhsal ve sosyal gelişimleri,
maalesef fiziksel gelişimleriyle paralel gitmesi bir yana, oldukça geriden geliyor.
Kul olmak ve kullukta ilerlemek ,kemale ermek her insanın bitmez sonu gelmez hedefi olmalıdır...

Rüyada askeri bir karargah görmek;
zafer, sevinç, kurtuluş ve müjdeye işarettir.

Rüyada yemekhane görmek;
Rızk, bereket doğru beslenme, doğru gıda temini veya disiplinli bir hayat beslenme alışkanlığına sahip olduğunuzu da gösterir

Anladım Ki! Biz asla kemâle eremiyeceğiz, amma ermek için ölene kadar çalışacağız.
Kim kemâle erdim derse, işte o, onun zevâli olmuştur..

EY KAİNATIN MİNYATÜRÜ İNSAN.!
KALBİNİ DANIŞMAN AKLINI KATİB KIL...
VİCDANINI HAKİM AZALARINI ASKER KIL...
BÖYLECE HAK ANAYASAZINI HAKLAŞTIRMIŞ OLURSUN...

Herkesin mevki ve makamı, aklı,idrakı,sabrı miktarıncadır...

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Selamun aleyküm kardeşim ben de Şırnak'ta yaptım aynı yere tekrar tekrar asker olduğumu görüyorum terhis olduğuma ikna edemiyorum kimseyi
Şırnak psikolojik etki mi yaptı ne

Üst Alt