• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada tekrardan evlenmek

Cavidan

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamunaleyküm Gönül dostum,
rüyamda şimdiki eşimle, aniden verdiğimiz bir kararla boşanıyoruz.
boşandıktan sonrada başka bir adamla evleniyorum.kumral sivri çeneli yüz hatları belirgin biriydi. adamın evindeyim.ama tekrar bir evlilik yaptığım içim çok üzülüyorum.daha ilk günden hemen ilk eşimi aramak istiyorum ama telefonum yok.kendimi çok çaresiz hissediyorum.
ablam geliyor ondan telefon istiyorum ama o vermek istemiyor, zorla alıyorum.eşimi arıyorum ama bir türlü ulaşamıyorum.ağlamaya başlıyorum .kendimi çok çaresiz hissediyorum.
hayırlı günler...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayrolsun İNŞAALLAH.
Rüyada evlenmek, Allah'ü teala tarafindan meydan gelecek bir yardima isarettir.
Rüyada evli olan birinin tekrar Evlendiğini Görmek;borca, üzüntü ve kedere, ortak işler yapmayı planlamasina ve İki Dünya Arasında kalmaya yorumlanir..
gelen gideni aratır ..Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..

"eşimi arıyorum ama bir türlü ulaşamıyorum.ağlamaya başlıyorum "
Eşiniz sizi anlamıyor.. Aranızda iletişim sorunu var diye bu günlerde biraz kendinizi yanliz hissediginize isarettir..

Gördüğünüz rüya ;hayatınızda önemli gelişimsel dönem içinde olduğunuzu, yaşamınızın bazı yönlerini daha iyi anlayıp hayattiniza mutluluk katmaniz icin bir uyari ...

İletişimi Açık Tutun;Bir süredir kullanılmayan bir kapıyı açmayı hiç denediniz mi?
Kapı gıcırdar ve paslı menteşeler zor açılır. Oysa kapı düzenli olarak kullanılmış ve menteşeler yağlanmış olsaydı, o zaman kapıyı açmak daha kolay olurdu.
İletişimi kapıya benzetebiliriz. Eğer iletişim kurmayı alışkanlık haline getirirseniz, samimiyet ve sevgiyle de menteşeleri yağlarsanız,
ciddi anlaşmazlıklar ortaya çıksa bile düşüncelerinizi daha kolay ifade edebilirsiniz.
İletişim kurmaya bir yerden başlamalısınız. Bu, başta çok çaba gerektirebilir, Zamanla eşinizle daha iyi bir ilişkiniz olacak ve bunun sonucunda her zaman anlaşabileceksiniz.
Selametle..

okyanuss

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada eşinle yeniden evlenmek

Selamlar hocam annem bir rüya görmüş onu yorumlayabilirseniz çok sevinirim.
Annem babamla tekrardan evlendiğini görmüş. Çok mutlularmış, annemin kızken ki vefat etmiş bir arkadaşı da evleniyormuş ve bu rüyayı uyanıp tekrar yattığında da görmüş. Şimdiden teşekkürler. vvcc..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayrolsun İNŞAALLAH.
Gördüğü rüya oldukça hayırlı bir rüya olup, gerçek hayatlarında önemli gelişimsel dönem içinde olduğunu,
yaşamlarının bazı yönlerini daha iyi anlayıp;mutluluklarina mutluluk katacaklarina işaret etmektedir.
Allah cc. sadece Mutluluk,Huzur,Sağlık ,Sıhhat versin...

Bu kismi annenize okutabilirmisiniz O ne demek istedigimi anlar;saskn..
evliliklerin bozulmasında,Ayrı hayatlar sürdürmek en önemli nedenlerinden biridir.
Aynı evin içinde, erkek ayrı, kadın ayrı hayat yaşamaya başlıyor. Biri bir odada, diğeri başka odada TV seyrediyor.
Her ikisi de kendi arkadaşlarıyla eğleniyor. Ayrı yataklarda hatta ayrı odalarda yatanlar bile var.
Bu durum, birbirlerinden sadece fiziksel değil, duygusal olarak da uzaklaşmalarına yol açıyor...

Sevgi emek ister, sevgili muhabbet etmek ister. Muhabbete de hizmet ,fedakarlik gerek.
Muhabbeti istiyorsun sevdiğine adım adım yaklaş, onun adımlarını saymadan ve beklemeden...sen fazla uyudun ben az uyudum demeden!!!
Ona Allah rizasi için hizmet et. Elinle, ayağınla, dilinle, gözünle, kulağınla, aklınla ve tabiî ki gönlünle...Ona Dünya cenneti ol!!!

Evlilikte gönül ve akıl işbirliği çok önemlidir. Gönül ve akıl el ele verirse sevginiz hiç azalmaz, gün geçtikçe artar.

Sevdiğin, eşin;neden hoşlanır, nasıl mutlu olur, neye kızar, niçin kırılır, onun için ne yapman lazım. Nerde hata yapıyorsun?
Sor soruları, bul cevabı, yap hizmeti, bakalım sevgi ölür ,vefat eder mi ?
Ailenizde,Muhabbetiniz bol olsun...

Üst Alt