• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada tepsi görmek

Nordwind

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyamda uzun ince koridorda elimde tepsi ( Plastik ) icinde ise ne oldunu bilmedigim yiyecekler ile alisveris merkezlerindeki gibi kafeteryalara yemek yemege gidiyordum. Koridorun basindaki masada kendin pisir kendin ye gibi olan mekanlara benzer et pisirilen ocak ve ocagin yaninda is arkadasimi patronumla et oldugunu bildigim ama goremedim yemegi yerlerken goruyorum.( Patronu gormuyorum ama ordaymis gibi hissediyorum) onlara selam verip elimde tepsi ile ilerliyorum koridorun sonunda sag tarafta restoran gibi olan bi yerden tanimadigim bir satici ( yada ahci ) oo nordwind gelmis hosgeldin diyor. Elimdeki tepsiyi masaya birakiyorum ve hamburger tarzi fastfood yemek almaya gidiyorum. Daha sonra kendimi isten atilmis olarak goruyorum tebessumle kabul edip esyalarimi toplamisim gitmeyi planliyorum. Aileme telefonda geri donecegimi soyluyorum, ablam ve babam sert cikis yapiyorlar telefonda, gulumsuyorum ve laptop cantamla yola devam ediyorum. Ilerleyemeden cantami biri alip kaciyor ama anlayamiyorum, takip ediyorum yakaliyorum tam vuracakken ingilizce yardim edin diye bagiriyor. Daha sonra iricene bir golge cikiyor ve yakaladigim adami elimden alip kendi kollariyla bogazindan kendine dogru cekiyor ve ben uyaniyorum.

Simdiden tesekkur ederim.

Üst Alt