• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Terkedilmek

mehtap1907

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyamda erkek arkadaşım ailesinin zoruyla istemeyerek başkasıyla evleniyor ve beni bırakıyor. Ve ben ağlamaya başlıyorum. Uyandığımda uykumda ağladığımı farkediyorum. Bunu yorumlar mısınız ? Çok etkiledi beni.

busramm.

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüya da terkedilmek

merhaba hocam
rüyamda kına gecemi gördüm, çok kalabalıktı ama çok aksilikler vardı, hiç bir şeyim tamamlanmamıştı. çok yarım bir kına gecesiydi, ayakkabı arıyordum yoktu almamışlardı. hiç bir şey istememiştim ne altın ne başka birşey. kuzenlerime soruyodum terlik varmı diye. kaynanam hiç bir şey istemiyordu benden, nefret ediyordu resmen istemiyordu beni ailesinde. sonra kına yakılacagı zaman vazgectiler istemediler beni kaçtılar. erkek arkadaşımı gördüm, çaresizim diyordu gitti. gelinliğim dahi hazırdı yıkılıyordum. sabah oldu ve herkes camiye gidiyordu, kocaman bir otobüs ve erkek arkadaşımın tarafıda vardı. ablam sürekli sakin ol diyordu buraya onlar için gelmedik diyordu. cami çok büyüktü ve camide çarşaflı kadınlar vardı. camiye giremiyordum o kadınlar beni camiye almıyolardı ama girmek zorundaydım camiye . yaşım 20 teşekkür ederim hocam iyi günler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba kardesim..
“Hayırdır inşaallah” diyelim, hayrolsun. Bilirsiniz, rüyayı neye yorarsan o olurmuş. Hayra yoralım, hayr olsun.

güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen güzel hülyalar görür, güzel hülyalar gören de hayatından lezzet alır.
Maksada sabırla erişilir, aceleyle değil! ...
Nereye gittiğini bilen kişiye yol vermek için dünya bir yana çekilir...Siz nereye gittiğinizi ve ne istediginizden emin olun gerisi Allah kerim!!
Gerçek sevginin olduğu yerde dargınlık, kırgınlık,Şüphe kavramlarına yer yoktur..varsa o zaman Ya Sizde yada Sevginizde bir noksanlik ve problem vardir!!

Bu rüya sizin bilinçaltınızla ilgilide olabilir...belkide hep bir şeyler ters gidebilir beni kabulenemiyecekler vs. gibi bir korku yaşıyor olabilirsiniz Allahu alem!

Bir şeyi çok sevmek, insanı o şeye karşı kör ve sağır yapar...
aşırı kıskançlık aşık usandırır. Sevmek ile Sahiplenmeyi lutfen kariştirmayin..

rüyada sevdiğiniz kişinin sizi terketmesi sıkıntıya,bazi zorluklari yasiyacaginiza...
Rüyada birini terketmek, terk ettiğini görmek zihin bulanıklığınızı, sağlıklı düşünemediğinizi gösterir..

En güzel dost Allah (c.c.) tır. O ne güzel vekildir.
Bütün aşklar fani dir, gelir geçer. Güzellik de öyledir. Malımız, evlatlarımız, ömrümüz,..hiç biri bize ait değil, Rabbimizin bizlere emanetidir.Elbet emanetlerini geri alacaktır.

Bir sınavda olduğunu unutma kardeşim, sabırlı ol, doğru yoldan ayrılma sakın. Hayatını kendi, kaprislerin ile de daha da zorlaştırma!!
bir şey nasıl başlarsa öyle devam eder..bunu da unutmayin..
Selametle Hakkinizda HAYIRLISI...

Üst Alt