• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada tespih görmek

ali arslan

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamunaleykum. ben annemin ruyasini sizinle paylaşmak istiyorum. bir mahsuru olmazsa tabi.. şimdi annem bir tane kuçuk ağaç görmuş bembeyaz çicek açtiğini görmuş ve sonra ağaç dallarindada beyaz tespihler asliymiş. hepsini almiş fakat bir tanesi kopmuştu o kopan tespihide oynasin diye kuçuk kuzenime vermiş ama diğer tespihleri almiş. tespih koptuğu için şer olmasindan şupheliyim ama yinede sormak istiyorum nedir bu ? vereceğiniz cevap için şimdiden tşk ederim saygilarimla

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah..
anneniz biraz evhamli.. vesveseli galiba...cddvb..utngc..

Kardesim insan hayatti boyunca her sey ile imtihan edilebilir.. evladi, esi ,ailesi ,imani , teslimiyeti ile de..
ama unutmayin her imtihanin bir Hikmetti sebebi vardir...
her zaman daraldiginizda bunaldiginizda Sabir ve Dua ile Allah a Siginin ondan yardim dileyin..
Allah cc. sabredenler ile beraberdir...
Ruyaniza hayirdir ins. diyelim Rabbim Hayra cikarsin..

Hayat bir sahnedir. Herkes yaşadığı hayatı oynayan bir artisttir. Bu sahneyi yaratan bizi bu sahneye getiren bize bu rolü vermiş.
Rolü beğenip beğenmemek bize düşmez. Verilen rolü en iyi şekilde oynamak Hayatti vereni O Allah cc.RAZI etmektir bize düşen.

Rüyada tesbih görmek çok güzel haberler alınacağına işarettir.
Tesbihin kopması veya tanelerinin dağılması üzüntü verecek haberler alınacağına yorumlanır.
Hayirli Aksamlar..

Üst Alt