• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada tişört yırtılması

sidar34

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada tişört yırtılması görmek
Selamünaleyküm, rüyamda üzerimde önü baskılı beyaz bir tişört vardı. Lavaboya gidiyordum. Lavabodan çıktığımda görüyordum ki tişörtümün arkasında bir çay bardağının ağız büyüklüğü kadar bir bir yırtık vardı. Tabi ki evimizde benim gerçekten platonik olarak sevdiğim kız da vardı. Ona güzel görünmek için yeni bir tişört üzerime alıyordum. Bu üzerime aldığım tişört gerçekten de 9-10 yıl önce giydiğim mavi, yeşil, sarı, kırmızı çizgili bir tişörttü. Gönül Hanım ve Serdar Bey bu rüyamın yorumu nedir acaba çok eski bir tişörtün rüyama gelmesinin nedeni nedir. Saygılarımla...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam, rüyaniz Hayr olsun
Rüyada tişört yırtılması görmek;
yakinda bir sıkıntıya düşeceğine işarettir. ...

Gömleğinizin yakasının arka taraftan yırtıldığını görmek; size yalan yere iftira edileceğine…
["Eğer gömleği arkadan yırtılmışsa, kadın yalan söylemiştir. Bu (Hz. Yusuf) ise doğru söyleyenlerdendir."[110]]

Her insan, ya nimetle, yada musibetlerle bir şekilde imtihan edilir. Ya siz ne ile imtihan ediliyorsuz... hiç düşündünüz mü ?

Rüyada eski bir tişört giymek;
Eski günlerle ilgili hatıraların yada geçmişten birileri, yada bir şeylerin canlanmasina, gündeme gelmesine yorumlanir...

"9-10 yıl önce giydiğim mavi, yeşil, sarı, kırmızı çizgili bir tişörttü"
karışık duygular içindeyim!!Duygularım çok karışık ve içinden çıkılmaz bir hal almasına yorumlanir..selametle...

Üst Alt