• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada toplu iğne görmek.

sidar34

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada toplu iğne görmek ne demektir?
Hayırlı günler hocam. Çocukluk arkadaşım aynı zamanda akraba olan arkadaşıyla birlikteydi. Çocuk babasının yanına gittiği gibi tartışıyordu. Babası onu tokatlamak istedi hemen ben parayı girip babasına ayıptır dedim ve babasını tutup oradan uzaklaştırdı. Daha sonra babasıyla yalnız kaldık. Orada bir kutu toplu iğne vardı. Bazıları yamuktu bu toplu iğnelerin. Çocuğun babası bir toplu iğne ver bana diyordu. Ben düz bir tane seçip ceketinin el kısmının alt tarafına bir şey diker gibi yerlestirdim. Yerleştirir yerleştirme ilginç bir şekil aldı bir amblem gibi hanı karpuza bıçakla şekil verirsiniz ya beyaz ve yeşil hatlar almış bir şekil aldı.
Saygılarımla.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırlı günler ,Rüyanız hayr Olsun.
Rüyada toplu iğne görmek;
sizin için çok önemli olmayan bazı olayların içerisine gireceğinize tabir edilir.

Rüyada ceket görmek ;
korumacı kişiliğizi bazende Kendinizi dış dünyadan izole ettiğinizi anlatır.
Kişinin rüyasında iğne ve iplikle bir diktiğini veya diktirdiğini görmesi;
o kimsenin kurmak istediği bir düzenin başarılı olacağına ve neticede ailece mutlu ve huzurlu bir hayat süreceklerine işaretle tabir olunmaktadır.

Eline bir iğne aldığını gören kimsenin işleri düzelir, toparlanır.
İğne üzerinde iplik varsa yahut iğne ile dikiş dikiyorsa rüyayı görenin hali iyi olur, dağınık ve düzensiz işleri toplanır...

Topla bizi ya Rabbi!
Elimizi, dilimizi, gözümüzü, kulağımızı, aklımızı, hayalimizi,
Topla yüreklerimizi ne olur..
Zamansız isteklerimizi,
imanimizi, kadere olan teslimiyettimizi...
Vakit!! dua Vaktidir..
ve bizim bütün bunlara karşı duruşumuz, imtihanımızın çerçevesini idrak ederek Topla bizi...amin...
selametle..

Üst Alt