• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada topuk görmek

Meryem Kaya

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleyküm ... merhabalar nasılsınız, inşallah herşey yolundadr ve iyisinizdir...
Son bir kaç gündür farklı farklı rüyalar görüyorum ve nedendir bilmiyorum etkisinde kalıyorum ...

Birgün oncesı rüyamda kendı ayagımı gordum.. ayak topugum al olmustu tertemızdı afedersınız ama bır erkek sesının ayaklarım hakkında soyledgı guzel sozlerı duyuyordum..

Bugun ise Rüyamda iki abimi gördüm birinin saçının uzadgnı ve sarı oldgnu gördüm digerınıde sadece sesnı duydum ... ben ise yerde yatan küçük bir erkek çocugunu alıp üzerini degistrmek için eve götürcektim elimdede bu çocugun cebnden çıkan kagıt paralar vardı 50 ve 20 lira olarak bır deste karısşıktı .... Çocugn elındn tuttum ve evımızın onune geldgımde annemın tulbentını kapımızın onnde yerde gordum ... Tülbenti yerden aldım kapının zilini çaldım kapı acıldı ...

Iki farklı rüya aslında ıkısınıde uyandgmda degıl abdest alırken hatrladım buyuzden de merak uyandrdı , eger sızde ruyalarımı yorumlarsanız cok sevınırm ...Bu mubarek gunde ınsallah ruyalarım hayr olur ... Allah razı olsun , Hayırlı cumalar...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ruyadabebe.jpg

Aleykum selam..Hosgeldiniz kardesim..
Hayirdir insallah
her ruya sahibinin maddi manevi icinde bulundugu ortam ve kosullar medeni hali de goz onune alinarak yorumlandigini bilmenizi isterim..
bu tur Ruyalar;icinizdeki incinebilir temiz kalpliliğinizi çaresizliğinizi ve bozulmamış temiz ahlakınızı gösterir..
sizin kendi içinizde gizli kalmış değerlerinizin ve potansiyelinizin farkında olduğunuzu gosterir. ..

İbn-i Sîrîn: Rüyada topuk, işinizdeki düzene ve halkın kazancına işarettir...

Sevgi O Kadar Suistimale Açık Masum Bir Bebek ki Herkes Ona Nefsine Göre Elbise Biçer ...
Sizi her öveni Dost sanmayin... Sizi öveni dost, döveni düşman olarak görmeyin!
Neden övüldüğünüzü ve dövüldüğünüzü sorgulayın
cumlemizden Hayırlı cumalar...

Meryem Kaya

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun... Yorumlarınız için yazdıklarınız için bunu gönülden yaptıgnız için Allah razı olsun... hayırlı akşamlar

Üst Alt