• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada tüfek görmek tabiri

miryokefelon

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada tüfeğe mermi doldurmak, rüyada tüfek görmek tabiri.
Hayırlı günler diliyorum. Rüyamda bir arkadaşım tüfeğe mermi dolduruyordu. Ben onu izlerken tüfeği bana verdi ve benim mermi koymami istedi. Bendeki mermiler ise küçüktü. Daha sonra tüfekle etrafa nişan almaya başladim. Güçlü büyük mermi alan bir tüfekti.Bilgilerinize arz ederim Selametle kalın..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırlı günler Rüyaniz hayr Olsun..
hayatı hep seyretmeyin adabı ile yaşayın... Nefs terbiyesi,dediğimiz,aslında duygularımızın da terbiyesi değilmi ?
Bu dünyada başımıza ne geliyorsa,duygularımızdan geliyor..olsa da ben yine duygulu ,insan olmayı tercih ederim,çünki,duygularim ile imtihan edilsem de olsun!!İmtihan yoksa,Cennet'te şans da olmaz.misali...

Rüyada tüfek görmek;
düşmanla ,bazen de haber ile tabir edilir. Tabancasını ateşlediğini görenin düşmanı ile münakaşa yapmasına ,yada haber almasina işarettir.

Rüya da mermi görmek;

hayatta muvaffak olabilmeniz için bugünkü tutumunuzu ve davranışınızı değiştirerek daha dinamik ve atılgan olmanız lazım geldiğine, bazen de hızla ortaya çıkacak istenmeyen bir durum veya hemen gelecek bir haber işaretidir.

Kızmayın, sinirlenmeyin. Her şey, her zaman daha önce hesaplanan,
ölçülüp biçilenden farklı boyutlar kazanabilir. Çevrenizde sizi üzen, bunaltan şeyler bazen yoğunlaşabilir. Bunları ‘çevresel kirlenme’ gibi algılayın. ‘Huzurlu olmak, içe dönük bunlarda geçer diyebilmek gerekir...Kafa karışıklığı, güçlük, çatışma ve karşıtlıklar hep olacaktır. Marifet, bu durumlarda da sinirlenmemek, kızmamak doğru zamanda doğru karar ile fırsatlardan istifade edebilmektir...

Huzur ve sükunetin ürettiği enerji, pozitif bir enerjidir. Kızgınlık, öfke, nefret gibi negative bir zararlı enerjidir..ilk once size vurur ve yok eder..selametle..

miryokefelon

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun... Rüya yorumlama ilminize hayran olmamak elde değil... selametle...

Üst Alt