• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada tuğra görmek

sealıfe

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
es selamun aleykum verahmeturullahi gönül sızı ablam. ben yine sizin bilgi ve ilim kapınıza geldim.
Abla rüyamda Osmanlı tuğraları gördüm. bu tuğralardan gördüm. merak ettim. hakkınızı helal edin.
Allah (c.c.) yar ve yardımcınız olsun..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykum selam kardesim.. Hos geldiniz ve HAYIRLI BAYRAMLAR...
Rüyada tuğra görmek; Anlaşma, Sevgi, Manevi anlayış, Refah, Şans, Sadakat, Başarı, Güvenlik, Devlet işleri, Sembol anlamlarını simgeler.
Aynı zamanda, Mala, Mülke ve Mirasa konmayı sembolize eder.
Hayirli Gunler..

kumsi

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada tuğra almak

Selamün Aleyküm kıymetli yöneticim.
Rüyamda Sultan Vahdettin Hazretleri'ni gördüm. 1922 İstanbul işgal edilmiş, saray penceresinden bakıp ağladıgını gördüm. Bana dönüp ''Emanetimizin sahibi sensin diyerek tuğrayı uzattı. Sen sahip çıkacaksın dedi.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
vahdettin.jpg

Aleyküm selam kıymetli genc kardesim..
Rüyanizda gördügunuz Sultan Vahdettin kimdir nedir bir tarihe bakalim isterseniz..

Resmen VI. Mehmed diye bilinen ve halk arasında Sultân Vahîdüddin ünvanıyla tanınan Sultân VI. Mehmed Vahîdüddin Hân,
Şubat 1861 yılında Dolmabahçe Sarayı’nda, Sultân Abdülmecid’in IV. Kadınefendisi Gulistû (Gülistan) Hanımefendi’den dünyaya geldi.

İyi bir İslâm hukukçusu, Almanya İmparatorluk mareşali ve Osmanlı müşiri ünvanlarına sahip iyi bir asker ve de musikiye âşık bir bestekâr idi.
Almanya ve Avusturya seyahatlerinde kendisinin yaveri olan Mustafa Kemal, Padişah olduktan sonra da bir süre fahrî yaverliğini sürdürdü.
Padişah olduğunda Hz. Ömer’in kılıcını maneviyât eri Mehmed Bah’aaddin Veled Çelebi kuşattı. Maneviyâtı güçlü bir padişahdı...

bazılarına göre Vahdettin Hain dir..bazılarına göre değil...Bazen bazı İnsanlar Yükseltilir bazılarıda yok edilir.
Vahdettinde yok edilenlendir..
Acaba siz vatan haini olsanız..Milyon dolarlık bir hazineyi haini olduğunuz ülkeye bırakıp gurbette surgune gidermi idiniz ?
hain olan Vahdettin'in mezarına bile haciz gelmiştir..bu hain niye osmanlı hazinesinden sadece kaşıkçı elmasını alsaydı
7 sülalesine yeticek kadar zengin olurdu zaten...Vahdettin asla hain değildi..ona hain diyenler.iiçimizdeki gerçek hainlerdi..
Allah bizleri aff etsin..Kul HAKKI ile huzuruna varmayi nasip etmesin..
ne kadar cook konuşuyor...ne kadar da az düşünüyoruz.. hic tarihi okumuyoruz..
o yuzden Sultan II. Abdülhamid’in de güzel bir tespiti var: “Tarih değil, hatalar tekerrür ediyor”.
tarihi iyi okumali, anlamali hak ile batili yalan ile gercek arasindaki ince cizgiyi iyice idrak etmeliyiz..

profilinizden ogrenci oldugunuzu okudum.. ins.. Siz iyi bir İslâm hukukçusu,veya tarihci veya iyi, imanli, insafli adil bir siyasetci olabilirsiniz....
ama butun bunlardan once Hukuk fakultesini bitirip islam ,Turk ve Bati hukukunun egitimini cok iyi almalisiniz..

Hayirdir insallah..
Rüyada padişah görmek ;onur, ün, yüksek mevkii,başarı olarak yorumlanır...
"Rüyamda Sultan Vahdettin Hazretleri'ni gördüm" hayatinizda en cok sevdikleriniz ile kendi inaniniz ile imtihan edileceginize ve bir gun gurbette duseceginize yorumlanir...

OSMANLI TARİHİ (1299 - 1922) bakarsaniz Sultan Vahdettinin, saray penceresinden bakıp neden ağladıgını anlarsiniz..

Kuruluş Devri : (1299 – 1453)
Yükseliş Devri : (1453 – 1579)
Duraklama Devri : (1579 – 1699)
Gerileme Devri : (1699 – 1792)
Dağılma Devri : (1792 – 1922)

Kurtuluş Savaşı zafer ile neticelendikten sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi hükümeti 1 Kasım 1922’de hilafet ile saltanatın ayrıldığını
ve saltanatın kaldırıldığını bir kanun ile ilan etti.
Vahdettin'in adı hutbelerden kaldırıldı. Bunun sonucunda Sultan Vahdettin 17 Kasım 1922 Cuma günü Dolmabahçe Sarayı’ndan
Malaya harp gemisi tarafından alınıp Malta Adası’na götürüldü. Oradan Melik Hüseyin’in daveti üzerine Mekke’ye oradan da
İtalya’daki San Remo şehrine giderek bu şehirde ikamet etti.
Vahdettin 16 Mayıs 1926’da San Remo’da vefat etti. Cenazesi Şam’a getirilerek Sultan Selim Camiî kabristanına defnedildi...
bazi seyler ulu orta anlatilmaz..zamani geldiginde bu ruyanizin SIRRI hikmettini ins. kendiniz yaşayip anlarsiniz...

Rüyada tuğra görmek; Anlaşma Sevgi Manevi anlayış Refah Şans Sadakat Başarı Güvenlik Devlet işleri Sembol anlamlarını simgeler.
Aynı zamanda Mala Mülke ve Mirasa konmayı sembolize eder.
Hayirli Gunler..

Lâ ilâhe illâ ente sübhâneke innî küntü minezzâlimîn ve ene abdin zâlimin li nefsihî lâ yemlikü li nefsihî mevten velâ hayâten velâ nüşûrâ...
Hasbünallah ve ni’mel vekîl, ni’mel mevlâ ve ni’men nasîr.
Velâ havle velâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm
!

kumsi

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Teşekkür

Çok Teşekkür Ederim Allah Razı Olsun Herkese Ve Tüm İslam Alemine Hayırlı Ramazanlar Temennisi İle....baybyy

Üst Alt