• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada türbede namaz kılmak

eesila

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm, rüyamda arkadaşlarla ev gibi bir yere gidiyoruz, buranın alt katı sanki büyük bir zatın yattığı yer gibi ve onun eşyaları var. Sanırım burası bir öğrenci yurdu. Odanın birine girdiğimde yerde eskiden zatların giydiği gibi cübbe serili ve yanında öğrencilerin valizi var. Korkuyorum ve diyorum ki yok ya bu herhalde bir öğrencinin pardüsesi, burada arkadaşlarla abdest alıyoruz ve namaz kılıyoruz.

namaza duruyorum bir türlü namaza kendimi veremiyorum bir şekilde bitiriyorum. Sonra başka bir yere gidiyorum burası yine böyle bir yer ve yine alt katta mescit gibi fakat sanki içerde yine bir zatın olduğu hissine kapılıyorum ve burada da abdest alıp namaz kılıyorum. Yine aynı şekilde namaza kendimi veremiyorum ama bitiriyorum.

Rüyamda nereye gitsem abdest alıp namaz kılıyorum ve çok memnun oluyorum. Sadece beni üzen namazda hep bir şeylerin kafamı karıştırması. Şimdiden sizlere çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm Selam rüyaniz Hayr olsun inş.
Rüyada namaz kılmanın yedi tabiri vardır:

1-Emniyet,
2-Mutluluk,
3-İzzet,
4-Makam,
5-Kurtuluş,
6-Murat,
7-Eksiklik.
Rüyada türbe görmek, iyi amel yapmaya, hayir ve iyilikte bulunmaya ve günahlardan tövbeye,arinmaya isarettir..

Rabbi'nin rızası ile Nefsinizin arasında incecik bir çizgi var onu bir gecebilseniz Selamette erenlerden olurdunuz Allahu alem..şeytan,vesvese verip kafanızı karıştıriyor!!

Siz hala namaz kılmakta nefsinize ısrar etmiyor musunuz ?
İyi düşünün.Ölüm çok yakın.Allah’ın selamı üzerinize olsun.

De ki: sığınırım insanların Rabbine,
İnsanların Melikine (Mutlak sahip ve hâkimine, yöneticisine),
İnsanların ilâhına.
Vesveseci ve sinsi şeytanın şerrinden.
O şeytan ki, insanların kalplerine vesvese verir, şüphe ve tereddüt sokar.
Cinlerden ve insanlardan olan.” (114/Nâs, 1-6)

?⤵

eesila

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba gönül sızım namazımı kılıyorum çok şükür ama nedense bir türlü kendime veremiyorum çok korkuyorum kabul olmaz diye ,rabbim kabul eder inşaallah.Kafam çok dolu o kadar şey var ki kafamda belkide ondan veremiyorum ve şeytan benimle çok uğraşıyor bırakmam için ama kararlıyım bırakmayacağım bu dünyada Allahtan başka herşey yalan Rabbim yolundan ayırmasın inşaallah size de çok teşekkür ederim..

meryemburcu

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada türbede namaz kılmak
Selamun aleyküm., kız kardeşim rüyasında yeşil türbede bir yerde namaz kılarken görmüş galiba. Öğle namazi sonra kuzenim onu türbede namaz kılınmaz diye uyarmış. Sonra ben elimde eski bir çömlek onun içine ağlıyormuşm, etraftan kadınların çok dikkatini çekmiş sormuslar, kız kardeşim de bana sormuş, bende allah için ağlıyorum ona sevgimden nelerden vazgectigimi görsün demişm. Etrafki kadınlardan yine aynı kişi o kızın ağladığı çömlekden kim içerse tüm dilekleri kabul olur demiş. Rüyami yorumlarsaniz çok memnun olurum teşekkür ederim.

teqnoloq

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada türbede namaz kılmak.
S.a. bu gördüğüm rüyayı daha öncede görmüştüm, aynı kareler gibi 1-2 yıl süre önce ve o zamanda şimdi gibi beni çok etkilemişti.
Rüyamda tepede bir yerde mescit veya türbe gibi bir yere gidiyorum ama burası dağınık gibiydi. Türbede namaza duracam fakat yanımda yerde bir tabut ve tabuta sarılıp ağlayan bir kişi var. Sadece yerde namaz kılmak için 2 kişilik yer var. Benimle birlikte birisi daha namaz kılacak, ben namaza duracağım fakat tabuta sarılan kişi bana fatihadan sonra kurandan bir yeri okumamı söyledi, ben orayı bilmediğimi söyledim. O kişi bana sen fatihayı oku ben sana söyleyecem okuman gerektiği yeri dedi. Fatihayı okuduktan sonra beynimin içinde o kişinin sesiyle söylediği yeri okuyordum. Sadece 1 rekat namaz kıldım. Okuduktan sonra mescitten çıktım, tepeden bakınca aşağıda boğaz var.

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Rüyada türbede namaz kılmak.
S.a. bu gördüğüm rüyayı daha öncede görmüştüm, aynı kareler gibi 1-2 yıl süre önce ve o zamanda şimdi gibi beni çok etkilemişti.
Rüyamda tepede bir yerde mescit veya türbe gibi bir yere gidiyorum ama burası dağınık gibiydi. Türbede namaza duracam fakat yanımda yerde bir tabut ve tabuta sarılıp ağlayan bir kişi var. Sadece yerde namaz kılmak için 2 kişilik yer var. Benimle birlikte birisi daha namaz kılacak, ben namaza duracağım fakat tabuta sarılan kişi bana fatihadan sonra kurandan bir yeri okumamı söyledi, ben orayı bilmediğimi söyledim. O kişi bana sen fatihayı oku ben sana söyleyecem okuman gerektiği yeri dedi. Fatihayı okuduktan sonra beynimin içinde o kişinin sesiyle söylediği yeri okuyordum. Sadece 1 rekat namaz kıldım. Okuduktan sonra mescitten çıktım, tepeden bakınca aşağıda boğaz var.
Aleyküm selam. Türbe, sevaba işarettir.
tabut yakınlarınızdan veya ailenizden birisinin ölümü ağlamak bazen musibet bazen sevinçtir..
Fatiha okumak hayra işarettir. Türbede veya mescitte namaz kılmanız ise, makam ve emniyete işarettir.
Hayırlı bir rüyadır ama çok kötü kısımlarıda var. Selametle..

Üst Alt