• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Ruyada tuvalet tıkanıklığı gormek

Kadirerva

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum ben rüyamda tuvaletimizin tıkandığını gordum, fakat tuvaletim küçük minik bir havuz gibiydi. Yanımda annem ve eşim vardı. Ben tuvaleti açmaya çalışıyorum fakat içi lağım dolu. Böyle uğraşırken birden lagimlar domuz kıymasına döndü. Bende igrene iğrene temizlemeye devam ederken uyandım.

*dialektik*

Rüya Yorumları
Üyemiz
Aleyküm selam
Hayrolsun inşallah
Bu tür rüyaların değişik yorumları vardır. Bazı tabirciler kısmet şeklinde yorumlarlar.

Allahu alem sizin rüyanın tevili şu olsa gerek: Rüyada pislik temizlemeye çalışmak genelde iyidir. İş ya da aile hayatınızda ve ya çevrenizde bazı sıkıntıların olduğu ve bu sıkıntıları gidermek için gayret ettiğiniz görülmekte.

Alışveriş yaptığınız kasabın ve vesair ürünlerin caiz olup olmadığına dikkat edin. Helal lokma çok önemli. Kazancınıza haram karıştırmamaya özen gösterin. Market ürünlerinin bazıları domuz jeli içerikli olabiliyor. Onlara dikkat edin.

Manevi hayatınızı gözden geçirin.

Kadirerva

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Yorumunuz için Allah cc razı olsun

ruyayorumcusu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Aleyküm selam, üzücü bir durumla karşılaşmaya aile içerisinde yaşanacak büyük bir musibeti küçük sıyrıklarla atlatmaya, yakın çevrenizde bir takım itikatı bozuk ve zararlı olabilecek insanlar olduğuna dikkat etmeniz gerektiğine, sıkıntıdan sonra feraha çıkmaya delalet eder.

Üst Alt