• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada tuzlu su içmek

gülizarözer

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamunaleyküm öncelikle allah sizden razı olsun rüyamızı yorumladığınız için.
ben nişanlıyım ve rüyamda nişanlımla evli olduğumu gördüm ve onların evindeydim.orda bir akrabamızzın evine gidecektim amcaoğlum beni arabayla o akrabamıza götürüp uzaktan yerini gösteriyordu o aile bir tepedeydiler ve koyunları vardı üstelik kış mevsimiydi kar vardı her taraf çamurluydu benim üzerimde eski bir tişört ve ayağımda bir bot vardı öyle bir anda kendimi bir çeşme gibi bir yerde buluyordum bir kaç bidon suyla doluydu orda ben bidonu ağzıma alıyordum suyu içiyordum su tuzluydu yanımda da kaynanam vardı oda evet bu su öyledir diyordu ordan uzaklaşıyordum .daha sonra eşimin evine gidiyordum onların evi tek odalıydı kaynanam birde ablam vardı yataktaydılar bana git düzgün bir elbise giy diyorlardı bende gidiyordum odamı arıyordum bir türlü bulamıyordum uzakta bir ev görünüyordu o benim odamdı. okadar karışık bir rüyaydı ki nasıl anlatacağımı bilemiyorum aklıma geleni yazdım umarım allah hayra yorumlar.
şimdiden allah razı olsun sizden
hayırlı günler..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hayirdir insallah
Yazdığınız bu karışık rüyadan; kafanızın ,duygularinizin karışık, zihnen yorgun olduğunuz ve bazi konularda endiseli oldugunuz ortaya çıkıyor.

Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..Evlilik kararı almaya çalışırken veya dugune hazirlanir iken kendinizi baskı altında hissedebilir ve hatta oldukça stresli günler yaşayabilirsiniz..
ama unutmayin ki bu herkes icin gecerli cok hassas, gergin stressli bir dönemdir..
O yuzden Sabirli ve anlayisli olmaya calismalisiniz yoksa bir cok SIKINTILAR yasanacagina alametir..
Tuzlu su keder; bulanik su geçim darligidir..

Çamura girdiğini gören kişi mutlaka bir sıkıntıya düşer.
Rüyada çamur bir ikazdır ve dikkatli olunması gereken olayların yaşanacağına ve halen bazı hatalı işlerin içinde olduğunuza yorumlanır.
Ancak çamurları temizleyen bir süre sonra sıkıntılarından kurtulacak demektir...
Kardesim Hakkinizda HAYIRLISI..evlendiginizde Esinizin Ailesi ile mi yasiyacaksiniz?
Evleneceginiz insani seviyorsaniz ve iyi bir insan ise Sabr edin.. Zahmet olmadan Rahmet ve rahatlik da olmiyacagini akliniza koyun..
Hayirli aksamlar...

Üst Alt