• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada uçağa bindiğini görmek

sidar34

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı Ramazanlar; Hocam bir uçağa bindiğimi görüyordum. Ama uçağın içi sanki bir mahalle gibiydi yani uçağın içi bazen cadde ve sokaklar oluyordu bazen de oturmuş camdan aşağıya baktığımı görüyordum. Bir ara İstanbul Boğaz Köprüsünün üzerinde uçtuğumuzu görüyordum. Yanımda annem vardı halamın kızı da vardı. Havadayken dışarı baktığımda dört beş tane güvercin görüyordum ilerledikçe bu güvercinleri görmeye devam ediyordum sanki o güvercinler karşıma çıkıyordu.
Hayırlı çalışmalar...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırlı RamazanlarHayirdir inşallah..
Rüyalar kişiye özeldir ama özellikle de sıkıntılı bir duruma işaret eden rüyaların yorumu hemen herkes için aynı olabiliyor.
Bu rüyalar mevcut ya da yaklaşan bir gerginliği, stresi haber verebiliyor..
Günlük hayatta stresin birazı normaldir. Ama bazen stres ,korku,Endişe,kararsizlik o kadar olur ki rüyalarımızı etkiler.
Rüyalarımızın bize ne anlattığını layıkıyla kavrarsak uyanık olduğumuz saatlerde hayatımızı etkisi altına alan sıkıntılardan kurtulmanın ve huzura kavuşmanın yollarını bulabilirdik aslinda..

Rüyada uçak görmek ;
Günlük hayatta uçak, yüksek teknoloji işaret ederken uçaklar aynı zamanda hızlı ve kaliteli seyahat ile prestijin simgesidir.
Rüyada uçak görmek, genellikle seyahat, yolculuğa çıkmak,nasip ve kısmetini uzaklarda aramak gerektiğine yorumlanır.
Uçak rüyaları bazen yenilik, değişiklik, toplum kurallarının dışına çıkmak anlamlarını da verebilir.

Rüyada güvercin görmek,;
genellikle kadınsı, kadına ait, evlilik, cinsellik bilgiler içerip, haber ağırlıklı anlamlar taşır, birinin size güzel duygu ve düşüncelerini iletmek istediğini işaret eder.
selametle..

Üst Alt