• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada ucak düşmesi

ödsa

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
hayırlı akşamlar bir kaç gün önce rüyamda bir uçaktayım kardeşim de var bu uçakta sadece gençler bulunuyor görevli herkesi yerine oturtuyor kemerlerimizi bağlamamızı söylüyor daha sonra herkese ucağın düşmek üzere olduğunu denize düşeceğini söylüyor panikliyoruz sonra ucak denizin üzerine iniyor masmavi bir deniz ama batmıyor ortada bir kaya parçası var baya büyük ada gibi sürüklenipona takılıyor herkese öleceğimizi arayıp haber verelim diyorum tam teledonumu acacakken vazgeçiyorum telaşlanırlar ya düşmezse diyorum sonra düşmüyor Allah'ın rahmeti üzerinize olsun yorumlarsanız sevinirim gönülsızım

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
hayırlı akşamlar Hayirdir insallah
Rüyada bir uçak kazası, uçağın düştüğünü görmek hayatınızda önemli bir değişiklik olacağını işaret eder.
Bu değişiklik kazada ölü yoksa olumlu yönde, ölenler varsa olumsuz yönde olabilir.
Bu bir Uyari,bir ikaz..ruyasidir;Manevi,ruhsal,sinirsel Sagliginiza Dikkat Edin!

ayrica Unutmayin kardeşiniz Size Allah-in emanetti ve Ana Yadigaridir..Ona Dikkat edin...
Gerçekleşmesi hemen hemen imkansız hedefler peşinde koşabilir.. Hayal KIRIKLIGINA ruhsal çöküşüne ,
deprasyona girmesine sebep olabilir.
Allah'ın rahmeti Sizin üzerinize de olsun

Üst Alt