• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada uçan cisim görmek

hknsn

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleyküm,
1-2 hafta önce ruyamda asfalt çok düzgün sola doğru kıvrılan boş bir yol ben yaya olarak yolun ortasında yürüken yolun ortasında top gibi göğsüm hızasında top gibi belli belirsiz üzerinde beyaz noktalar olan bi cisim görüyorum yürüyünce cisim içime göğsümden içeri giriyor sonra tam hatırlamıyorum rüya mı gerçek mi vücudumun sol tarafında müthiş bir ağırlık oluyo sol kolum sanki felç üzerime ağırlık çöktü sonra ne olduysa uyandım . Hayatım hiç bu şekilde bir rüya görmemiştim. Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim. Allaha emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz ve Hayirdir insallah...
bu ruya yakin gelecekte olacak bir toplantiyi gelismeyi degisikligi veya aktiviteyi temsil etmekte....
huzur ihtiyacı çektiğinizi ve aradığınız huzura kavuşmak için yapmanız gereken bazı şeyler olduğunu simgeler...

Bazı insanlar hayalperestken bazıları daha gerçekçidir ve ayakları yere basar.
Hayatımızın tadını çıkartmak için her iki özelliğe de biraz sahip olmamız gerekir. gözlerimizi göklere çevirmemiz ama aynı zamanda ayaklarımızı
sıkıca yere basmamız gerektiğini öğreniriz.
bir şeyi ileride gerçekleştirmek istiyorsak yeterli çaba emek helal lokma alinteri ve zaman gerekli.. herseyin bir zamani ve vakti vardir...

öncelliklerinizi artik belirleyin zamansiz istekler sizi sadece hayal kirikligi yasatabilir seklinde ruyaniz yorumlanir..
insan kendisini değiştirmedikçe..Allah cc. da onun icinde bulundugu toplum,mekan hal ve durumunu degistirmez bunu unutmayin...
"Bir toplum kendilerindeki özellikleri değiştirinceye kadar ALLAH onlarda bulunanı değiştirmez…”
Ra’d: 11

HUZUR ARIYORSANIZ;Önemli olan seni tamamlayacak ruhu bulmandır... Her peygamberin verdiği öğüt aynıdır: Sana ayna olacak insanı bul... (MEVLAN)
Hayirli aksamlar...

hknsn

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Teşekkür ederim. Allah razı olsun. Adeta ruh halimi (rüyayı gördüğüm zamanki ) aynen yazmışsınız. Önceliklerim evlenmek ve hayata daha sıkı bağlanabilmek. Ancak, kimi kendime yakın buludum gerçekten tamam bununla olur dedimse bazen ilk görüşmede bazen 2 sene sonra sırt döndü. Sonuçta 38 yaşındayım ve hâlâ gerçekten mutlu olacağımı hissettiğim biri elimden tutup kurtarmadı bu durumdan. Rüyayı gördüğümde 2 sene emek sarfettiğim bir bayan arkadaş sırtını döndü."zaten ta baştan olacağı belliydi ben seni hep bir abi olarak sevdim" dedi. Belki, haklı kendince ama yazık değilmi benim iki seneme pekala o da benim onu nasıl gördüğümü biliyordu. vel hasılı bu olaylar beni çok yıprattı ve bu yıpranmanın en ağır olduğu 2 hafta önce gördüm bu olayı. Allah'a emanet olunuz.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
cumlemizden kardesim demek ki sizi tamamlayacak O ruhun sahibi sizi bir yerlerde halen bekliyor. ins. kismet vakit geldiginde hersey cok cabuk gelisir ve evlenirsiniz..
Burada Aile dostumuzun 36 yasinda evlenmemis bir Doktor oglu var...
Beyin cerrahi, maddi zenginligi fizigi de fena degil ama ayni sizin gibi kimin ile cikti ise1 veya 2 bulusmadan sonra onu terk edip gidiyorlardi...
hatta babasi artk lise mezunu kim olursa olsun yeterki evlensin diyordu...
butun yasitlari birileri ile evlendi cocuklari bile olurken bizim ki evlenemiyor ..
neyse Hamd olsun 2,3 ay once aniden hic beklemedigi bir an da hic bu tip bayan ile evlenmem derken nisanlandi..
nisanlisi 29, yasinda kendi milletinden tesseturlu, imanli sefkatli cocuk doktorudur!!!
Simdi bir dusunun gecen senelerde kim olursa olsun yeterki evlensin deyip Rabbim duasini kabul etseydi belki de bugun bosanirdi..
cunku her insan kendi dengi, kendi fikrinde onu anliyan bir Gonul ariyor..
O yuzden Rabbimin her isinde muhakak ki binbir hikmet vardir...
ins.. Size de Dua edecegim bir an once kalbinize mukabil guzel bir kalp bulmaniz icin...
Siz yeterki bu konuda kendinizi SIKMAYIN!!!Sagliginiza dikkat edin.. mutsuz evlilik inanin cehennemdir..
Rabbim sizi kim bilir hangi guzel insan icin sakliyordur..
Hayirli aksamlar...

hknsn

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Nasipten öte köy yokmuş. Teşekkür ederim. Kaderime razıyım.

Üst Alt