• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada uçurumdan bebek kurtarmak

• Konuyu başlatan Kayıtsız Üye
  • Başlangıç tarihi
K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Merhaba, rüyada uçurumdan bebek kurtarmak nasıl tabirlenir? Bugün rüyamda cok büyük bi ucurumdan denize düşen bebegi kurtarmak için cabalıyorum fakat yüzme bilmiyorum.. Bebegi uçurumdan kurtardıktan sonra o ucurumdan nasıl cıkacagımı bilmiyorum. Halat gibi birşeyle tırmanıyorum, uçurumun sonuna gelince takatim kalmadığı için bırakıyorum. Sonra kanuni Süleyman geliyor elimi bi tasın üstüne basıyor birden bebegimle birlikte kurtulmuş oluyoruz. Kucağımdan indiremiyorum kundaklayıp sürekli kucağımda olmak üzere ilgileniyorum. Cok kafamı karıstırdı bu rüya bu arada bekarım ne anlama geliyor yorumlarsanız cok sevinirim?

*dialektik*

Rüya Yorumları
Üyemiz
Hayrolsun İnşallah

Bu tür rüyalar bazı uyarılar taşır.

Mesela uçurum, "hayatınızı kontröl altına alın, gidişatınız tehlikede, sosyal hayatın dayatma ve mecburi baskılarına dik durun, hayatınızı kendiniz yönetin, çevreniz ve tv dizilerinin etkisinde kalmayın, gidişat iyi değil Allah'a yönelin" şeklinde uyarılar taşıyabilir.

Bebek kurtarmaya çalışmanız ise, daha herşey yolun başında iken uçuruma yuvarlanmadan kendinize ve manevi yaşantınıza çeki düzen verin. Çevrenizde akrabalarınızda bebeklerin uçuruma sürüklendiğini müşahade edin ve müdahale edin. Yani anne ve babalar ebeveynlerinden ayrı yaşadıkları İçin bebek büyütme konusunda tecrübesizler. Kendi rahatına düşüp bebekleri ihmal etme ile karşı karşıyalar. Oysaki bir çocuğun karekteri daha bebekken şekillenir.
Bebekler maalesef uçuruma gidiyor. Çocuklar hep agrasif hiperaktivite olmuş.

Kanuni Sultan Süleyman'ın yardımınıza yetişmesi çok enterasan. Yani hayatınızı kurgularken, geçmişinizle köklerinizle bağlantılı olursanız onların tecrübelerinden yararlanırsanız uçuruma gitmezsiniz demektir.

Yine de rüyanız güzel. Allah hakkınızda hayırlısını lütfeylesin, Rüyanızı hayırlara vesile eylesin.

Üst Alt