• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Umreye gittiğini görmek

Ruhlaralemi

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleykum Hocam güüll.,

Eniştem dükkanımıza geliyor sigara içiyor, (normalde içmez) bende yakmışım bir tane (normalde terketmişim Allah a c.c. Şükür) ama bir kenara bıraktım öylece dumanı çıkıyor, çalışanlarımdan bir tanesi acıkıyor, "şimdi bir dürüm yesem, biraz sonra bir daha sizinle de yiyebilirmiyim" diye soruyor, ben tabikide yersin diyorum, dürüm geliyor,
sonra 2 bayan ve 1 küçük çocuk müşteri geldiler, bayanlar ürünlere bakarken bende çocuk ile ilgileniyorum, çocuk çok karmaşık ve hızlı, hızlı konuşuyor, ama ben anlıyorum, benim cocuğun dilinden anlamam büyüklerinide şaşırtıyor, dükkandan çıkıyorlar, bende peşlerinden yetişiyorum "yemek yermisiniz" diye soruyorum, teşekkür ediyorlar, ben yemek siparişi vermek icin dükkandan ayrılıyorum, arabamla bir yere geri geri yanaşıyorum, yanaştığım yerde bizim ürün aldığımız toptancılardan birini görüyorum ve onun dükkanına mal indiren biri yanimiza geliyor, üstü kirli ama mazlum saf suratlı, elbisesinin üstünde de hayvan dışkısına benzer lekeler var, ona soruyorum "dürüm yermisin" çok memnun olmuş çasına "evet" diyor, bende devam ediyorum, bu arada hesapliyorum, kaç durum sipariş etmem gerekiyor diye, ..............

Şimdi Umre ye gidecek yüzlerce belkide binlerce kişiler görüyorum, mahşer günü gibi, bende hazırlanıyorum, ama birisi de beni bekliyor valizleri sırtında ve omuzunda, kim bilmiyorum, fakat onunla gitmek istemiyorum, az sonra o kayboluyor, ve ben hazırlanıyorum, ama bu son anlarda en çok dikkatime sunulan saçlarım, şimdikinden daha beyaz, ve şimdikinden daha çok dökülmüş, başımın tam tepe noktasından seyrelme ler görüyorum, saçlarım taraniyor, düzeltiliyor, ......

Hayırdır İnşAllah.

Tüm yorumlarınız ve emekleriniz için teşekkür ederim hocam, Allah c.c. Karşılığını kat ve kat versin inşAllah.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Kardesim..
Hayirdir insallah..
Rüyada sigara içmek sünneti terketmeye sigara gormek;sıkıntılı günler geçirmeye işarettir..
Allah kattinda manevi dostlar ve dostluklar kurmaya calisin kardesim...
O hizli konusan cocuk mazlum ve ihtiyac Sahibi olan bir garip..

"Süleyman kuş dilin bilir dediler
Süleyman var, Süleyman'dan içeru
Tecelliden nasip erdi kimine"

bu tip guzel ruyalar Hayirlara Yorumlanir ve boyle bir niyettiniz var ise de insallah bir gun Hacca da umreye de
gideceginize Maddi manevi bir yukselmeye isarettir Allahu Alem..
rüyayı görenin veya umreye gittiği görülen kişilerin malının artmasına ömrünün uzamasına yorumlanır.
saclarinin beyazlamasi;“Hamdım, piştim, yandım” olgunlastim ve kendi icimdeki beni buldum manasindadir Allahu alem...

ALLAHİM nefsim ile savaştayim bana güç ver. Lâ Havle Velâ Kuvvete illa billah..
Hayattimizda olumlu düzelmeler ve değişiklikler başlayinca ins. goreceksiniz ki gittiginiz menzil de yukselecek ve Sizin dunya ve ahirettinizi kurtarabileceksiniz..

Basladiginiz nokta Dogru olursa varacaginiz menzilde durust olur..
en buyuk savas Nefsi ile savasirken HAKKI dogruyu Kul HAKKINA girmeden kurallara uyarak savasi en hayirli sekilde bitirebilmek..
zafere ermek seklinde Ruyaniz Yorumlanir...
Allah cc. Yar ve yardimciniz olsun...

Ruhlaralemi

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
SuphanAllah c.c.

Sigara içen kardeşimize sordum, bir süredir yatsı namazının ilk sünnetini terk etmiş, kardeşimiz uyarılmış oldu İnşAllah.

Allah a c.c. emanet olun.

ödsa

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada ümre hazırlığı

iyi akşamlar gönülsızım dün akşam rüyamda kayınalidem ve kayınpederim ümreye gitmek için hazırlanıyordu kayınvalidemin ablası onları yol etmeye gelirken şalvar giymiş kayınalidem de şu ablam insanı duygulandırıyor dedi ağladı sonra bir köyden onlara bir dürü hediye gelmişti ümreye gidecekler diye tanımadığım bir kadın gelip tek tek hediyeleri saydı ceaplarsanız sevinirim umarım iyisinizdir Allah ın rahmeti üzerinize olsun

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
iyi akşamlar kardesim hayirdir insallah..
"rüyamda kayınalidem ve kayınpederim ümreye gitmek için hazırlanıyordu "
hayırlı bir işe,vesile olacaginiza,insanı insan yapan değerlerin şuuruna varmak,idrak edebildiginize isaretir..
ALLAHİM nefsim ile savaştayim bana güç ver. Lâ Havle Velâ Kuvvete illa billah..
Hayattimizda olumlu düzelmeler ve değişiklikler başlayinca ins. goreceksiniz ki dunyaniz da guzelesecektir...

Üst Alt