• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada un şeker pirinç ve peynir görmek

gönül dostu

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamunaleyküm rüyamda trende yolculuk yapıyordum ineceğim yere gelince bir erkek çocuk bana yardım etti ve yüklerimi indirdi yüküm bir torba un şeker pirinç ve peynirdi taşıması için unu anneme şekeri kızkardeşime verdim pirinçle peyniride ben aldım daha sonra namaz kılmak için uyandırıldım

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah...
Her insan kendi ruyasini en guzel sekilde yorumliyabilir!
fakat gerek kendi gerekse baskasinin ruyasini yorumlar iken bilimsel olarak nelere dikkat edilecegi konusunu aciklamaya calismistim...
ve her ruya Sadece kendi Sahibine aitir..
Yani Ayni ruyayi farkli kisiler farkli mekan ve konumlarda gorduklerinde tabirleri de farklidir..

Tren yolculuğu yapmak refah içinde yaşamaya,aile ve komuşuluk ilişkilerine önem vermeniz gerektigine delaletir..

"bir erkek çocuk bana yardım etti ve yüklerimi indirdi "
burdaki yuk sizin sirtinizda ve omuzlarinizda tasidiginiz SIKINTI, stress, olumsuz olaylar.. ins. bunlari artik uzerinizden atmazamani geldigine isarettir..

Rüyada seker görmek, cetinlik, mesakkat ve sikinti ile elde edilecek rizka isarettir.
Rüyada Un görmek; helal mal ve kazanca işarettir.
Rüyada peynir görmek, helal mal ve rizkla tabir olunur.
Pirinç görmek zahmetle kazanılacak maldır..
Siz zahmetli de olsa el emegi goz nuru helal kazanca Talipsiniz.. ne mutlu size..az helal mal cook haram maldan bereketli ve kazanclidir...
Hayirli gunler..

Üst Alt