• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ünlü birini görmek

Floral

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba. Nasilsiniz. Rüyamda cok unlu birini gordum,okulun yanindaydi. Cok yakin olmusduk onunla, cok ama cok iyi anlasiyorduk. Ogretmenimiz okula bir meslek sahibi getirmemizi soylemisdi, ben de o unlu getirmisdim. Okulun kapisindan iceri girince ogretmenim o unlunun bir az sertce kolundan tutup,sonra girer o iceri dedi.bBen de "bir az nazik olun dedim".Ruyanin devami da var daha dogrusu ruyanin baska anlami vardi,ama anlatamiyorum bir az karisikdi, sadece, bu tarafini net hatirliyorum. Lutfen,yorumlar misiniz?
Bir de ben gecenlerde bir mesaj gondermisdim,neden yayinlanmadi?Iyi gunler

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
Merhaba Floral. Her halimizle Rabbimize hamd içindeyiz. Sende iyisindir İnşallah. Rabbim rüyanı hayra çıkarsın.

Bu sıralar gerek yakınların gerekse sevdiklerin tarafından ya ihmal ediliyorsun yada böyle olduğunu, yani ihmal edildiğini düşünüyorsun. Sanki seni biraz arka plana atmışlar veya seni gerektiği kadar önemsemiyorlar veya saygı göstermiyorlar. Ne dersin? Olabilir mi?

Merak etme inşallah seni mutlu edecek olaylarla karşılacaksın. Etrafındakiler ve çevren tarafından beğenilmek ve takdir kazanmak istemen çok doğal ve normal bir istektir. İnşallah beklentilerine kavuşacaksın. En doğrusunu Rabbim bilir. Hayırlı günler.

Not: Cevaplanmayan mesajınla ilgili bir bilgim yok maalesef. Belki kurallar uymuyorsa o nedenle yayınlanmamıştır.

Floral

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Cevapladiginiz icin cok teskkur ederim

korefanı

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada ünlü görmek

Merhaba,ben kore fanıyım ve bir ünlü ile ilgili bir rüya gördüm.Rüyam şöyleydi: gördüğüm ünlü ponpon kız gibi giyinmişti ve ponpon kızların arasında dans ediyordu (ponpon kızlar gibi ama cinsiyeti erkek). Dansın sonunda her dans eden kızı bir erkek belinden tuttu ama benim gördüğüm ünlüyü kimse tutmadı.Gördüğüm rüya ne anlama geliyor?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba korfani 13 yasinda nasil Dul olunuyorsa anladi isem Divane olayim..sırıtık.:,
Her halimizle Rabbimize hamd içindeyiz. Sende iyisindir İnşallah. Rabbim rüyanı hayra çıkarsın.

Bu sıralar gerek yakınların gerekse sevdiklerin tarafından ya ihmal ediliyorsun yada böyle olduğunu yani ihmal edildiğini düşünüyorsun.
Sanki seni biraz arka plana atmışlar veya seni gerektiği kadar önemsemiyorlar veya saygı göstermiyorlarmi Hayal aleminde gezen Dul kardesim...:tüüh:,
Etrafındakiler ve çevren tarafından beğenilmek ve takdir kazanmak istemen çok doğal ve normal bir istektir.
İnşallah bir gun beklentilerine kavuşursun... Hayırlı günler.

mimi

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada ünlü birini görmek

Rüyada ünlü görmek, rüyada ünlü birini görmek tabiri.
Selaminaleyküm,
Rüyamda Beren Saat'i gördüm. Bana gülümsüyordu. Yanima geldiginde zannettigimden çok daha uzun boylu oldugunu farkettim. Yorumlarsaniz çok sevinirim. Tesekkürler.
Hayirli geceler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada Ünlü Birini Görmek;
erkek ise şan ve şöhret kazanmasına, toplum içinde yükselmesine,

Rüyada ünlü bir kadın görmek;
iyi şekilde tabir edilmez. Kişinin içine düşeceği sıkıntıya ve zorluğa ,kıskançlık, dedikodu ve sıkıcı söz olarak yorumlanır...

Davulun Sesi Uzaktan Hoş Gelir ...
Bazı durum ve Olayları dışarıdan seyredenler herşey güzel ve kolay görür. Bir şeyin mahiyeti seyrederek değil, bizzat yaşanarak anlaşılır.
Öyle durumlar vardır ki, içinde yaşayan kimseyi rahatsız eder; Onlar hep yalnız ve hüzünlüdür uzaktan bakan ise ona imrenir....selametle...

Üst Alt