• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada urgan görmek

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada urgan görmek, söz verme, izzet, mevki, din ve istikamete işaret eder. Aynı zamanda rüyada görülen urgannişini şansa bırakmayan, bu yüzden başarılı olan kimseye de işaret eder.

Bazı durumlarda rüyada urgan görmek, beklenmeyen kötü ve üzüntü verici bir haberin, kara bir haberin alınacağına işarettir.

Gökten sarkıtılan bir ip görmek, Kur’ân-ı Kerim’e işaret eder. O ipe tutunduğunu görmek, Hak yolda olmaya ve Kur’ân’a uymaya işarettir.

Bazı tabircilere göre urgan görmek; Sözüne güvenilir biri olmaya, yüksek makama, dindarlığa ve istikamet düzgünlüğüne işaret eder.

Rüyada kendirden ip ve urgan yaptığını görmek, dinî yaşantısının güzel olmasına, çok uzun yaşamaya, düşmanına galip gelmeye veya yol*culuğa işaret eder.

Rüyada üzerinde kendirden yapıl*mış ip ve urgan olduğunu görmek, dine yönelmeye işarettir.

Nitwit

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Urgan Görmek

Selamün aleyküm.15 yaşındayım İzmir'de yaşıyorum.Fakat bu anlatacağım rüyayı ben değil annemin teyzesi görüyor.
Annemin teyzesi 65 yaş civarında,İzmirde ve tek başına yaşayan,emekli daha önce hiç evlenmemiş bir hanımdır.
Rüyasında bizim evimizde otururken beni ve abimi çok güzel bir yeşil tonunda ve neredeyse serçe parmak kalınlığında bir urganın ucundan çekiştirirken görüyor,dikkat etmememiz gerektiğini ipi koparabileceğimizi söylüyor sonra ben bu ipi yaklaşık 34 yıl önce vefat etmiş olan anneannemin verdiğini söylüyormuşum.Annemin teyzesi ise oğlum senin anneannen öleli yıllar oluyor sen ne diyorsun diyince hayır onlar aslında ölmemişler yaşıyorlar diyormuşum anneannemin verdiği ipi işaret edip bu bizim yolumuz biz burdan gelip burdan döncez diyormuşum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim..
ben yirmi yildir BATI da yasamaktayim o yuzden bazi turkce kelimeleri bile unuttum.. mesela Urgan ne oldugunu hatirliyamadim ..
anlamini bilmedigim bir seyi nasil yorumliyabilirdim ki.. o yuzden goggle amcama sordum..;dayi;.:
Urgan:Keten, kenevir, pamuk, jüt gibi türlü dokuma maddelerinden yapılan ince halat,idamlarda kullanılan bir ip çeşididir.
mahkûm idam sehpasına çıktığında cellat mahkümün boynuna yağlı urgan geçirir.
yani kullanimina gore hem faydali hem zararli bir alet olabilmekte...

Rüyada urgan görmek üzüleceğin bir haber almaya yorumlanır.
Rüyada yeşil urgan görmek; büyüklüğe, makama, din ve doğru yola ,istikamete yorumlanır..

:maasallah:Siz de agbinizde akıllı gençlersiniz..
birazda o aklınızi sadece spor, oyun,ve yarislarda kullanmayip biraz da eğitim ve okulunuzda kullansaniz...
ayrica hayattaki davranışlarımızın çoğu amaçsız değil, belirli bir
hedef ya da beşeri münasebetlerinde, hulasa her şeyde denge -orta yol- tavsiye etmiştir.herşeyde bir ölçü-denge vardır..
Siz Siz olun her şeyde;ölçülü ve dengeli olun!! yoksa hayatta en cok sevdiklerinizi tek, tek kaybedersiniz...:tamam:.
Dengeyi akıl ve kalb sağlar..Birisine fazla verdinmi ağırlığı; dengen bozulur..

Rüyada ip ahd ve anlaşmadır...İp görmek izzet ve mevkidir.
İp bazen dindir. Bundan dolayı bir ipe tutunduğunu gören Allah'ın ipi olan hak dine yapışmış kimsedir.

Kendine iyi bak!Nitwit demiyecegim..Allah`a emanet ol...
Son zamanlarda moda olan bir söz Kendine iyi bak.. nerde Aynada mi web kamerada mi..?
Hani eskiden vedalaşırken veya bir yerden ayrılırken giden kişi kalanlar için “Allah’a ısmarladık” temennisinde bulunurdu.
Uğurlayanlar da ona “güle güle, yolun açık olsun, Allah’a emanet ol” derlerdi.
Şimdi el sallayarak “bay bay” edip, kalan da giden de aynı sözü söylüyor: Kendine iyi bak!
Evet, yeni özsever sloganımız bu. Öyle tevekkülle ilgisi falan yok bu sözün. Manasını biraz daha açmak gerekirse,
bu kısa ifade ile denilmek isteniyor ki; bu dünyada teksin, değerlisin, önemlisin, kendini sevmelisin ve her zaman iyi hissetmelisin. Sen sağlıklı olmaya layıksın...
Sen sadece kendine muhtacsin.. Sen kendi kendine yetersinde artarsin bile...
gercekten de budogru mu..? kendi kendimize yetermiyiz..?
kendine iyi bak.. tamam ozaman hangi kuş beyinli kendine iyi bakmayip stresse, deprasyona giriyor..Panik atak, korku ile yasiyor...?
zaten hep Ben!!Ben!Ben!! diyediye kendi yanlizligimizda bogulmuyormuyuz ?

Ayna! Ayna! Söyle bana benden güzeli/akıllısı/zengini/güçlüsü var mı?"

Hakikati dile getirdikleri takdirde paramparça edeceğin aynalara sorma bu soruları yalan söylerler sana!
Sana seni hakikatinle gösterecek bir ayna bul kendine!
selametle...

Üst Alt