• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada üzerinde tarih yazılı yüzük görmek

tülay

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleyküm,
dilerim bu mesajıma cevap verirsiniz. Rüyamda tanıdığım bir adamın parmağında üstüste takılmış iki tane altın yüzük gördüm. bir tanesi altın rengi bir tanesi de hafif bakır rengine dönüktü. olayın nasıl geliştiğini tam hatırlayamamakla birlikte bir yerdeydik bizim ev olabilir annem ve kız kardeşim vardı. ben adamın parmağındaki yüzükleri görünce anneme inş evli değildir dediğimi ve ben bakır rengini daha çok seviyorum dediğimi hatırlıyorum. daha sonra adam bir yere gitti sanırım ellerini yıkamaya gitti ve yüzükleri cıkardı sonra yüzükleri aldım üzerinde isim var mı diye bakmak için. hatta kardeşime gösterdim ilk bak bakalım isim var mı diye. daha sonra yüzükleri ben aldım üzerinde isim yazmıyordu, sadece tarihler vardı, bir tanesinde 2008 bir tanesinde de 2009 yazılıydı.
bu rüyayı yorumlar mısınız lütfen.
şimdiden Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz kardesim..
Hayirdir insallah...
Görülen yüzük rüyaları rüyayı gören kişinin cinsiyetine ve yüzüğün cinsine göre yorumlanır. Sizin rüyanız genel olarak yorumlamaya çalışırsak...
yakın bir zaman da sevdiğiniz kişi veya bir başkasıyla hayırlı bir ilişki yaşayacağınıza ve maddi olarak beklenmedik bir yerden gelebilecek desteğe yorulur...
Bakin kardesim ayni zaman da Hayatınızda birtakım karmaşıklıklar..kararsizliklar...hastaliklar..buhr an ve SIKINTILAR..
gecirdiginize delalettir Allahu Alem..
Bu da Gecer YAAA HU...

GÖNÜL GEL SENİNLE MUHABBET EDELİM ...
ARAYA KİMSEYİ ALMAYALIM SEVGİLİ...
bazi konulari tekrardan vicdaniniz ile bir gozden gecirmenizgerektigi seklinde yorumlanir...

Sabir Dua ile Hem sizin hemde sevdiklerinizin olgunlasmasi ve etrafinizdaki kasirgalarin durulmasi icin zaman en iyi ilactir..
"bir tanesinde 2008 bir tanesinde de 2009 yazılıydı" bu tarihler sizin icin bir anlam veriyormu?

Boşver hayallerin gerçek olmasın once yeşersin!! yeter ki umut solmasın. Derde talip ol ki dertle ruhunuz olgunlassin...
Garibin gözyaşı günahın olsun! Olsun be aldırma Yaradan YAR'dır...
HER ŞEYİN BİR OLMA VAKTİ VARDIR . .
Asla kendinden şüphe etme...
Sen ne hissediyorsan O her doğrudur...
cunku icinin icine O Hissi naks ettiren RAHİM ve RAHMAN dir..
Hayirli aksamlar...

Üst Alt