• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada üzüm görmek

duru

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba,
Uzun bir süredir siteyi ziyaret edemiyordum bugüne kısmetmiş.
Annemin geçen günlerde gördüğü bir rüyayı öğrenmek isterim.Çok güzel yemyeşil ulu bir ağacın altında kızım, ben ve kendisini gördüğünü kızımla benim ağaçtan meyve topladığımızı fakat topladığımız meyvenin üzüm olduğunu yine güzel olgun iri taneli beyaz üzüm salkımları olduğunu söyledi.Bu rüyayı istihare namazı kılıp bizim için dua ettikten sonra görmüş hayli merak ettik yorumunuz nasıl olur?
Sarf ettiğiniz tüm kelimeler için Allah Razı Olsun...
İyi günler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba aynen hersey nasip kismet, bereket meselesi..
Hayirdir insallah kardesim merak ettim her ruyanizda yaninizda KIZINIZ da var.. ya beraber cicek ekiyorsunuz yada meyve topluyorsunuz..
bu ruyalarin cogu sadece sizin ile ilgili degil KIZINIZI da icine kapsiyor Allahu Alem...
Rüyada Mevsiminde görülen üzüm rahat ve mutlu bir hayata Rüyada mevsimi dışında görülen üzüm ise sıkıntıya delalet eder.
beyaz üzüm ise; mutlu bir aile hayatına delalet
eder...bereket, ferahlik birde gönlümüzdeki ve beynimizdeki Sek suphe vesveseleri
bir atabilsek daha cok mutlu ve huzurlu olurdunuz seklinde yorumlanir..
Bir bağdan kendi eli ile üzüm topladığını görmek, hayatta bütün isteklerini elde edeceğine,

ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin ..bir deveyi gütmenin ne kadar mühim bir iş olduğunu bir gun anlarsiniz...
Siz yinede KALIN Deve bereket mutluluk ve Dunya ahiret Saadet dir!!
Her nimet Kulfetti ile gelir bunu unutmayi ve her sey gelir gecer.. hic bir SIKINTI ebedii degildir..
Sabreden dervis sonunda muradina ererek HAYIRLI evladlar yetistirmis..
Hayirli gunler...

duru

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Teşekkür ederim.Ağızınıza,yüreğinize sağlık...
Hakikaten düşündümde benim kızımsız rüyam yok gibi gündüz işim gece düşüm derler ya öyle olmuş.Her anne kadar belki daha çok belki daha az kim bilir, evladına düşkünümdür.Allah yavrularımıza uzun sağlıklı, ömürler bize de hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin inşallah.Yalnız bir şey daha dikkatimi çekti son paragrafınız önceki rüya yorumunuzda da vardı acaba hala aynı yerde mi kalmışım diye düşünmeden edemedim ne dersiniz?
Bu arada bu gün kandil, kandiliniz mübarek olsun allah her dileğinizi gönlünüze göre versin.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Teşekkür ederim.Ağızınıza,yüreğinize sağlık...
Hakikaten düşündümde benim kızımsız rüyam yok gibi gündüz işim gece düşüm derler ya öyle olmuş.Her anne kadar belki daha çok belki daha az kim bilir, evladına düşkünümdür.Allah yavrularımıza uzun sağlıklı, ömürler bize de hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin inşallah.Yalnız bir şey daha dikkatimi çekti son paragrafınız önceki rüya yorumunuzda da vardı acaba hala aynı yerde mi kalmışım diye düşünmeden edemedim ne dersiniz?
Bu arada bu gün kandil, kandiliniz mübarek olsun allah her dileğinizi gönlünüze göre versin.

Bir sey degil kardesim Ben de bir anneyim hemde 3 farkli makamda, mesuliyette 3 cesit anneyim.. yani evladiniza olan duskunlugunuzu anliyabiliyorum..
ama sunu da unutmayin ki Evladiniz Sizin degil sadece Size verilmis Allah in bir emanetidir.. Sahiplenmeye, asiri sefkat gosterecem diye
adalet, hak, hukuk, kul HAKKINA girerseniz Rabbim bundan hosnud olmaz..
gecenlerde bu konuyu yazmistim..

Kişi en çok neyi severse imtihanı ondan olur..
ELHAMDÜLİLLAH Evladimi vereni, Sevdireni Seviyorum..

evet iyi anlamissiniz. yorumlarimda Allah Sahidim dir Ruya disinda hic bir sey yazmam.. evet Siz Halen o yerdesiniz ve O Diyardan selamet ile ayrilana
kadarda ayni seyi yazmaya devam edecegim...
SEN OLMASAYDIN, BİZLER DE OLMAZDIK YA RESULULLAH.!! Mevlid Kandili'niz Mubarek Olsun...

https://www.islamiforumlar.net/etkinlik-bolumu/28308-icindeki-cumleyi-soyle-icinde-kalmasin-4.html

Gunesim

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada yesil uzum gormek

Selamun aleykum,

Ruyamda yesil uzum gordum yemedim galiba hatirlamiyorum ama bir arabanin icinde dolu cok sayida yesil uzum gordum.

Selametle kalin dua ile,

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam hayirdir insallah
Rüyada Mevsiminde görülen üzüm rahat ve mutlu bir hayata Rüyada mevsimi dışında görülen üzüm ise sıkıntıya delalet eder.
beyaz üzüm ise; mutlu bir aile hayatına delalet
Ruyada yesil uzum gormek;zamansiz, vakitsiz istek ve hayalerimiz..

Bizi biz yapan sifatlar degil eksik ve YARIM kalmisliklarimizi tamamlama duzeltme daha iyi ve daha guzel insan olabilme gayrettimizdir...
Affet bizi Allahim..Bizleri Sen-in RAZI oldugun ve sevdigin kullarindan eyle gerisi hep teferuattir...

"Önündeki bir tepecik seni bunaltmış. Oysa yolunda yüzlerce dağ var..."Hz Mevlana

ayşetatilde

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada üzüm görmek

herkese hayırlı günler diliyorum... rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim ve şimdiden yorum yapan kardeşlerimden allah razı olsun.
hayırlı bir iş için istiare rüyasına yatmak istedim namazını kılmadım fakat sadece arapça ve türkçe duasını edip uyudum.rüyamda hayırdır inşallah diyerek başlayayım kuzenimle birlikte bağ gibi bir yerdeymişiz onların bağıymış ve bahçede dolaşırken kuzenimi elinde bir bıçakla merdiven gibi bir şeyin üzerine çıkmış iri taneli yaş üzüm kesiyormuş ve bak ne kadar da güzel olgunlaşmış diyerek bana uzatıyormuş derken uyandım uyandığımı hatırlıyorum.ama sonra farkında olmadan tekrar uykuya dalmışım.bu kez de annem bir bahçedeymiş ve bahçe o kadar güzeldi ki her yer yemyeşil ve çeşit çeşit meyve ağaçları vardı.o bahçede bizim evimiz varmış ben camdan bakıyorum annemin bahçede dolaştığını görüyorum. sonra balkon gibi bir yere çıkıyorum annem bahçeden sesleniyor kuru yere oturma içerdeki halıyı ser diyor grili beyazlı kilim desenli büyük bir halıyı seriyorum oturuyorum.sonra gerisini hatırlamıyorum.vvcc..
işte böyleydi rüyam yorumlarsanız çok sevinirim....

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Size de hayırlı günler..cumlemizden kardesim.. Hayirdir insallah
Rüyada görülen yaş üzüm, en güzel rızıktır,lakin zamani ve vakti gelmedigini taraflarin olgunlaşması gerektigine isarettir..
olgunlaşma sürecine isarettir..

"kesiyormuş ve bak ne kadar da güzel olgunlaşmış diyerek "
Evlilik kararı verirken öncelikle bireyler kendilerine “evliliğe hazır mıyım?”, “bu kişi benim için doğru kişi mi?” sorularını sormalıdır.ve bu sorulari anca Siz karar verebilirsiniz ..
başkasınin akli ve yönlendirmesi ile bu hayirli ise karar vermeyin!!!

Rüyada halı görmek zenginliğin ve bolluğun simgesidir...
Ibni Sirin'e göre; yere büyük bir halı serdiğini ve bu halının kendi malı olduğunu gören, nimet ve bolluga erisir.. Hayirli gunler..

ayşetatilde

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
allah sizden razı olsun gönül sızım kardeşim yaptığınız yorumlar için ağzınıza,yüreğinize sağlık...
evet gerçekten de haklısınız hayırlı işlerde şartların olgunlaşması en doğrusu demek henüz vakti,zamanı gelmemiş ki böyle bir rüya gördüm.allah hakkımızda her şeyin hayırlısını nasip etsin inşallah.sizin de dualarınızı bekliyorum ben de evlenme çağında olan tüm kardeşlerime hayırlı kısmetler diliyorum.rabbim gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eylesin hakkımızda hayırlı olanı da gönlümüze nasip eylesin.rabbimden iki iyiliğin birini diliyor istiyorum.selametle kalın hayırlı akşamlar...

Üst Alt