• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada vahşi hayvan görmek

fatma43

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada vahşi hayvan görmek ne demektir?
Selamun aleykum hocam, ben ruyamda iki katlı bir evdeyim babam, esim ve iki yaşındaki kızım var. Evin arkasinda tarla var. Bu tarlanin yuksek ekinlerinin arasindan vahşi hayvan, leopar gibi birsey geliyor ve biz esimle önce bunu nasıl kovalım diye düşünürken vahşi hayvanlar üc tane oluyorlar, ikisi bahcede bagli biri kocaman kaplan balkonda bizim yanimızda oturuyor bize zarar vermiyor. Sonra ben o iki vahşi hayvana yemek verirken kizimi aliyolar aralarina ve ben kizimi almak istedigimde bana hirliyolar... Kizim sevimli ve onlardan korkmuyor aralarina uzaniyor, sanki onlarda ona sefkat gösteriyolar benimsiyolar. Sonra babam beni 2. kata cagiriyor ve balkonu gosteriyor.. Balkonda 10 kadar siyah kılli adamlar var her tarafi siyah ve ayaklari dizleri suratlari manda kılina benziyor, fışkıriyor sanki. Bu adamları nasil kovariz derken ben euzu besmele çekmeye başlıyorum ve adamlar önce çekiliyor sonra yine geliyor bu böyle bir kac defa tekrarlandi.. Daha sonra onlar gitti ve ben asagiya baktigimda yüzlerce palyaco ve chucky bebek kiliginda uc harli oldugunu hissttigim cuceler gordum.. euzu besmele cekemedim once ne yapacaklarini izledim bana aldirmadan kan ve pislik türü seýlerle ugrasiyolardi, ben besmeleye basladim ama ilk ikisinde cok zor cektim her cektigimde biraz uzaklasip yine yakinliyolardi. Bu sirada kizim bahce demirinin ustunden bana acaba yapabilecek mi der gibi biraz ifadesiz bakiyor. üçüncüyü gayet rahat cektim ve cekip gittiler... Baya bi korktum hocam yorumlar misiniz lutfenn. Sahurdan hemen sonra gun dogarken gördüm cunku.. Bu saatte görulen ruya bos olmaz derdi babannem...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam, Rüyaniz hayr Olsun.
Rüyada vahşi hayvan görmek ;
bir uyarıdır...!İnsanın can düşmanı olan nefsine ve onun hilelerine delalet eder..
rüya sahibinin fıtratında olan ve zaman zaman ortaya çıkan kötü davranışlara ve sinirli tarafına delalet eder.
bu günlerde sinirli, asbi bir ruh haliniz ile kendinize ve sevdiklerinize zarar verebilirsiniz diye dikkat et bir uyarıdır.

Karakteriniz, eylemleriniz ve davranışlarınız ne ise malesef kaderiniz de o olur...
DÜŞÜNMEDEN ELEŞTİRMEK ALIŞKANLIĞIMIZ OLURSA,ANLAŞILAMADAN ELEŞTİRİLMEK DE KADERİMİZ OLUR ...BİZ Mİ GÜZELLİKLER ÜRETEMİYORUZ ,SORUN BİZMİYİZ YOKSA

Bazen de bu rüyayı gören kişi için bu rüya gerçek hayatta ,etrafında cahil ve eğitimsiz düşmanların varlığına farkına varmak ve onlardan gelecek zararları önlemek için tedbirler almak olarak tabir edilir.

Rüyada besmele çekmek ;
Rüyasında besmele çektiğini gören kimse bütün sıkıntılarından kurtulur, ferah ve aydınlık günlerin başlangıcına işarettir.

Eğer içinizde bir endişe varsa Bismirrahirahmanirahim deyin.
Çünkü bir Bismirrahirahmanirahim demek sizi binlerce şeyden korur..Beden arzınızın kabesi olan kalplerinizi Sevdiklerinize Besmele ile açin!!

Bismilllahirrahmanirrahim derken 'bismi'nin manası nurunu Rahman'ın kaleminden Rahim'in levhine yazan Allah'ın adı ile idrak edenlerin beden kabirlerinden dirilişidir.
Mülkünde mutlak kadir ve hükmeden odur. Allah alimdir.

ihlas ve samimiyet besmelenin kapısıdır..Bu Helal ve hayır kapısından Besmele ile gir.Kaderin Sahibine karşı dürüst ve samimi olabilmeli insan..

Üst Alt