• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada vefat eden babaenneyi görmek

huzur

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamun aleykum..
iki ay once cok sevdigim babaannemi kaybettim. Ve onu ruyamda cok gordum, ruyamda bana nasil kurtuldugunu anlatiyodu, oncelikle ben olmedim dedi toprak uzerimden cekildi dedi, topragin gucu dedi ve halamin onu kurtardigini soyledi. Diger bir ruyamda benden tirnaklarini kesmemi istedi uc tirnagini kestim sonra bir akşam sana bir sey anlaticam dedi babaannem oldugunde dudaklari biraz icine cokukutu, bana boyle olenlerin cennetlik oldugunu soyledi ben de sordum peki sen nerdesin diye onu sana soyleyemem dedi. Son ruyamda soyle idi, kefenini aciyodu yuzu ve saclari gozukuyodu sacinin sadece orta kismi kalmis ve bana beni cok sevdigini soyledi ve sonra bana hadi sen git ben tekrar olucem gitmeliyim dedi ve kefenini kapatti..digerlerini hatirlamiyorum en ilgincleri bunlardi hic biyerde ruya yorumunu bulamadim yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekkurler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz kardesim.. basiniz sag olsun.. cok uzuldum lakin her canli bir gun HAKKA kavusacaktir..

İNNA LİLLÂHİ VE İNNÂ İLEYHİ RACİÛN
Allah'tan geldik Allah'a döneceğiz..

ölmuslerimizin gunahlarinin affi ve Allah`in rahmetine nail olmalari icin Ruhlarina EL-FATIHA...

Çünkü ölüm hayrat ve ibadetten kopmaktir..Onun arkasindan Hayirli Salih bir evlad birakabilmek ..
babaannesin dedigi gibi "halamin onu kurtardigini soyledi"
Hayırlı evlat anne ve babanın amel defterini açık tutacak önemli bir manevi kazanç kapısıdır.
Okuduğu her sure getirdiği her salavat ve ettiği her dua o niyet etmese de anne ve babasının amel defterine anında kaydedilir.
Evlatların üstlerinde bazı önemli vazifeler vardır :
Anne ve babalarının dine uygun vasiyetlerini yerine getirmek Onlar için bol bol istiğfar etmek
Namazlardan sonra duâ edip sevaplarını onların rûhlarına hediye etmek..
Varsa kalan borçlarını ödemek
Kabirlerini ziyâret edip Kur’ân-ı Kerîm okumak
Dostları ile görüşmek
Ana-babanın sevdiği yemeği ya da bir hayır yapıp fakirlere dağıtıp rûhlarını şâd etmek sevabını onlara bağışlamak.

Dünyaya gelmemize vesile olan bizleri büyüten yetistirip adam eden üzerimizde cok büyük hakları olan anne - babalarımıza; hayatta iken hizmet edip itaatte bulunmak öf bile demeyip gönüllerini kırmamaya gayret göstermekle mükellef oldugumuz gibi
vefatlarından sonra da unutmamak boynumuzun borcudur.
Onlar icin Kuran okumalı dua istigfar hayır ve hasenatlar yapıp ruhlarına hediye etmeliyiz. Mümine yakısan budur. Hayırlı evlat buna denir.
Belki de Anneannenizi yeni kaybediginiz icin ozlem ve hasret de bilincalti ruyaniza yansimis olabilir..

Rüyada vefat eden babaenneyi görmek ;
ölmüş birini görmek gerçek yaşamdaki bazı endişeleri simgeleyebilir yada bir kurtarma, yeniden doğuş veya bir şeylere yeniden başlamayı temsil edebilir.

Rüyada size tırnak kesmenizi soyledi ise; kötü arkadas ve cevreden uzak durmanizi tenbihlemis sanki..
ins. anlattiklarina gore Allah-in rahmettine kavusmustur Allahu alem...
Mekani cennet olsun..
Allah bizlere de son nefesde iman ile HAKKA kavusmayi nasip etsin ins..
Hayirli gunler.. Kardesim Allah size de Babaniza da SABIR versin...

Mademki nikkiniz HUZUR o zaman Şule Yüksel Şenlerin Huzur Sokağı Romanini okursaniz bu ruyanizi daha iyi ins. anlarsiniz..

emine27

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyamda babaannemi görüyorum

merhabalar ben rüyamda sürekli hergün 2 yıl önce vefat eden babaannemi görüyorum onu çok seviyordum rüyamda süreli canlı ama tekrar ölüyor ölü olduğu halde bazen konuşuyor öyle görüyorum korkuyorum bu ruyalar beni çok etkiliyor dua ediyorum ruhuna mezarına gidiyorum

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhabalar basiniz sag olsun.. cok uzuldum lakin her canli bir gun HAKKA kavusacaktir..

ölmuslerimizin gunahlarinin affi ve Allah`in rahmetine nail olmalari icin Ruhlarina EL-FATIHA...

Rüyada vefat eden babaanneyi görmek ;
ölmüş birini görmek gerçek yaşamdaki bazı endişeleri simgeleyebilir yada bir kurtarma yeniden doğuş veya bir şeylere yeniden başlamayı temsil edebilir.

Mekani cennet olsun..Allah bizlere de son nefesde iman ile HAKKA kavusmayi nasip etsin ins..
Hayirli gunler..

ayşe321

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada vefat eden babaanne görmek

Merhabalar Ben yakın zamanda vefat eden babaannemi gördüm rüyamda.
Sabah namazı için bana kızıyor. Sabah namazına geç kaldırmışım.
Diyor ki sen benim dakik biri olduğumu bilmiyor musun, neden beni zamanında kaldırmıyorsun namaza. O şekilde uyandım hayr olsun inşallah. Tevafuk denk geldim sitenize Yorumlayabilirseniz müsait zamanınızda çok sevinirim. Hayırlı Günler..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhabalar rüyaniz Hayr olsun..

ölmüş birini görmek gerçek yaşamdaki bazı endişeleri simgeleyebilir yada bir kurtarma yeniden doğuş veya bir şeylere yeniden başlamayı temsil edebilir.

"Sabah namazı için bana kızıyor. Sabah namazına geç kaldırmışım"
Namazlarımı aksatmadan ,zamaninda kılman için bir uyari rüyasi Allahu Alem..
Mekani cennet olsun..Allah bizlere de son nefesde iman ile HAKKA kavusmayi nasip etsin ins.

Huzura ulaşmanın tek yolu vardır...o da Huzur a durmaktır.....
Yüce Yaradanımızın bizlere sunduğu nice nimetlerine şükür ve hamd olan "NAMAZ" kâinatta..
imandan sonra en büyük hakikattir...
Bizleri yoktan var eden, yeryüzüne sultan eden, ihsanı bol olan Rabbimize yönelmektir...

Mecnun olup Leyla için çöller aşmışsın ne fayda!
Mümin olup Mevla için secdeye varmadıktan sonra....

duaa..

DİLAEY

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada vefat eden babaanneyi görmek

Selam aleyküm, rüyamda eski evimizde vefat eden babaannem hastaymış haber beklerken akın akın insanlar gelmeye başlıyor, vefat ettiğini anlıyorum soramıyorum dizlerimin bağı çözülüyor, ağlamaya başlıyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam, rüyaniz hayr olsun.

ölmüş birini görmek gerçek yaşamdaki bazı endişeleri simgeleyebilir yada bir kurtarma yeniden doğuş veya bir şeylere yeniden başlamayı temsil edebilir...

Rüyada ağlamak görmek;
büyük olasılıkla gerçek hayatta karşılaştığınız olumsuz durumların, duygularınız üzerindeki negatif etkisini sembolize eder.
Ağladığını görmek aynı zamanda korkularını ve hayal kırıklıklarını üzerinden atmak, duygusal dengeyi yeniden sağlamak için kullanılan bir yöntemdir.
Aynen uyanık yaşamda olduğu gibi rüyanda ağlamak iyidir... selametle..

nesrin

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada ölmüş babaanneyi görmek

Rüyada ölmüş babaanne ve anneanneyi görmek.
Selamın aleyküm.
Sakıncası yoksa ablamin rüyasıní paylaşmak istiyorum.
Ablam rüyasında anneannemin onu almaya geldiğini görmüş. Ablam"benim kafam açık uygun değilim gelemem" demiş.anneannem de" sen böyle de güzelsin, gel" demiş. Tam o sırada babaannem gelmiş" Sen o kızı nereye gõtürüyosun, onun daha zamanı var, götürme onu" demiş. Biz bu rüyayı cok merak ettik yorumlarsaniz seviniriz.
Bu arada anneannem ve babaannem yıllar önce vefat etti.

Gönül sızım...
Ve aleykümselam,Ablanız hakkında bilgim olmadığından sağlıklı bir yorum olmaz.

Üst Alt