tekrardan merhabalar
ben sizinle beni çok etkileyen bir rüyamı paylaşmak istiyorum.ama öncesinde size bir kaç bilgi versem daha iyi yorumlamanıza yardımcı olacağımı düşünüyorum. Sevdiğim insanı bundan bir kaç ay önce kaybettim. Ama bizim biraz farklıydı bir çok olumsuzluk yüzünden birlikte olamadık oda bende başka insanlarla evlenmek zorunda kaldık. .görüşemesekte(ki bu doğru olmazdı) birbirinden kalplerimiz hiç ayrılmadı.
ölmeden önce eşi hamileymiş ve bir kızı olacakmış adınında elif olmasını istemiş. (yani benim ismim) ben ölmeden önceki gece rüyamda onu gördüm korkuyla uyandım sabah olduğunda aylar sonra aramak istedim ulaşamadım çünkü o çoktan buralardan göçmüştü
ölümünden 1 hafta sonra rüyamda gördüm. Eşide vardı onu bırakıp yanıma geldi ve ben ölmedim ölen sadece bedenim hep yanındayım dedi elimden tuttu beni bir yere götürdü yeşil bir alandan kır boz bir alana giriyoruz ama her taraf rengarenk çiçeklerle kaplı burası çok güzel diye etrafıma bakınırken oranın mezarlık olduğunu anlıyorum ve o kayboluyor orası mezarlıkmış meğerse. beni hiç görmediğim mezarına götürmüş rüyamda.
rica etsem öncelikle bunu yorumlarmısınız... şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum ilginiz için.
ikinci rüyama gelince beni çok etkileyen:
dün gece yine rüyamda onu gördüm üzerimde pembe bir kıyafet var sanki bir baloya gider gibi süslenmişim bir yere geliyorum yemyeşil her tarafta çiçekler var. arabanın kapısını o açıyor onunda üzerinde siyah bir takım elimden tutuyor ve o güzel bahçeli eve doğru yürüyoruz.
lütfen bana yardımcı olun
ben sizinle beni çok etkileyen bir rüyamı paylaşmak istiyorum.ama öncesinde size bir kaç bilgi versem daha iyi yorumlamanıza yardımcı olacağımı düşünüyorum. Sevdiğim insanı bundan bir kaç ay önce kaybettim. Ama bizim biraz farklıydı bir çok olumsuzluk yüzünden birlikte olamadık oda bende başka insanlarla evlenmek zorunda kaldık. .görüşemesekte(ki bu doğru olmazdı) birbirinden kalplerimiz hiç ayrılmadı.
rica etsem öncelikle bunu yorumlarmısınız... şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum ilginiz için.
ikinci rüyama gelince beni çok etkileyen:
dün gece yine rüyamda onu gördüm üzerimde pembe bir kıyafet var sanki bir baloya gider gibi süslenmişim bir yere geliyorum yemyeşil her tarafta çiçekler var. arabanın kapısını o açıyor onunda üzerinde siyah bir takım elimden tutuyor ve o güzel bahçeli eve doğru yürüyoruz.
lütfen bana yardımcı olun