• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada vefat eden yakınını görmek

E

emine

Kayıtsız
Misafir
merhaba qüzel Kardeşimm..
ben buqün rüyamda vefat eden dedemi gördüm yengem dedeme bağırıp kızıyordu bende yeter artık bağırma dedim ve dedeme sarıldım hıçkıra hıçkıra ağladım dedemde ağlıyordu hala etkisindeyim lütfen yardımcı olurmusunuz ? Konya'dan Emine BiLici YAŞ 17 öqrenci...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hosgeldiniz Genc kardesim..
Hayirdir insallah.. gecmiste yaptiginiz guzel bir hareketin mukafaati, ecri size donecegi ve gecmisten sizi bir seyin rahatsiz ettigi seklinde yorumlanir...Allahu Alem..

vicdan en buyuk hakim ve fetva imis.. cunku asli.. taa ozumden..ruhuma Can Veren Rabbimden esinti geliyormus..
Aslında herşey içimizde yaşanırmis..Fakat biz herşey bizim dışımızday-mış gibi yaşarız....

vicdan azabi mahkumlarini hic duydunuz mu?
bir an bile huzurlu olamazlar..cunku Ruh onlari iclerinin icine haps etmistir....
her insan,anca öze dönüp hakikati vicdan aynasinda gorebilir!!Bazen oyle sorunlar ile karsilasiyorum ki sanki bin fetva beni mutmain edemez derken vicdan aynamin önündeki gercekler ile yüzlesmek ile anca huzura kavusabiliyorum...
Vicdan azabini hepiniz bilirsiniz sanirim...
bilmeyenler ise kendi oz ve benligini yitirmis zavalli acinacak mahluklardir!
Peki hic merak ettiniz mi?
kötü bişi yaptıktan sonra çektiğimiz vicdan azabı nedir?
Neden vicdan azabı çekeriz?
Bu azabı bize ne çektirir?
insan ruhu yucelik,ebedilik ,kerim olarak yaratilmis iken.. Ruhumuzun,aşağılara inisi sirasinda hissedigimiz ACI dir!
nefsin hürriyeti,Ruhun esaretidir bunu unutmiyalim...
Ruh insanın hakikat aynası nefs ise bu hakikat aynasinin önünü orten bir gaflet perdesi..
ve bu nefis ortadan cekilmedikce biz kendimizin vicdan aynasindaki özümüzü..
goremedigimiz icin hep bir buhran,hiçlik ve bosluk icinde yasamaktayiz vesselam...

ayşetatilde

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada yakın zamanda ölmüş birisini görmek

Hayırlı günler gönül sızım kardeşim,
Öncelikle sizin ve forumdaki bütün anne arkadaşlarımızın anneler günü kutlu olsun.
Ayrıca mübarek 3 aylarımızın başlangıcı hayırlara vesile olsun rabbim tüm kardeşlerimizi hayırlısıyla ramazan ayına kavuştursun.

Dün gördüğüm bir rüyanın yorumunu almak isterim sizden. Hayırdır inşallah...
Yakın zamanda vefat eden bir akrabamızı gördüm 75-80 yaşlarındaydı rahatsızlandı ve öyle vefat etti. Fakat pek de iyi görmedim, ölmemiş yaşıyormuş amma velakin yüzü yeşil desem yeşil değil siyah desem siyah değil tuhaf bir renk içindeymiş ve suratının her yerinde koca koca tahta parçaları gibi tuhaf bir şeyler çıkmış. Ne olmuş diyorum kendi kendime ama kendine bir şey soramıyorum. Kendisi diyor benim de yüzüm böyle oldu, ben de anlamdım falan diyor. Hayra karşı gelsin inşallah bu kadarını hatırlayabiliyorum.
Yorumlarsanız çok memnun olurum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Size de Hayırlı günler gönül Dostum..Allah RAZI olsun...cumlemizi..Hayırdır inşallah...
Rüyada yakın zamanda ölmüş birini diri görmek; yakın zamanda iyi haber almaya işaret eder..Allahu Alem..
Artık tüm umudumu yitirmiş derken ..O An önünüze güzel Allah-in Rahmetti ile bir kapı açılmasina yorumlanir..
Hayirli aksamlar...

ayşetatilde

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
ağzınıza yüreğinize sağlık Allah sizden razı olsun gönül sızım kardeşim inşallah hayırdır diyelim hayır çıksın...

Üst Alt