• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada vesikalık fotoğraf görmek

R

rüyaaa

Kayıtsız
Misafir
S.A
iyi akşamlar sevgili dost bugun rüyamda başka bir yerdeyim ama neresi olduğunu hiç bilmiyorum. sınav varmış ve ben o sınava girecekmişim ama ben nüfus cüzdanımı falan ayarlamamışım sonra aklıma geliyor. Arıyorum onu bulduğumda vesikalık fotoğraf çıkmış onu yapıştırmaya çalışıyorum. defalarca kez yapışması için hem uğraşıyorum hem ağlıyorum. Vefat etmiş dedemi gördüm yanılmıyorsam otel gibi bir yer sınav için gelmişiz oraya ücret verilecekmiş çok ucuzdu çok şaşırıyorum bu kadar ucuzmu diye ahşap bir yerdi.
suzi 24 bekar çalışmıyor

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz Hayirli Aksamlar kardesim.. Hayirdir insallah cook ilginc bir ruya...
hani gazete sayfalarına şöyle bir ilan verilir kimliğimi kaybettim hükümsüzdür.
kimlik bir insanın en önemli belgesidir..kim olduğunu nerede bulunduğunu aslının neslinin ne olduğunu belirten bir belge...
kimliksiz tanınamaz bu nedenle insan..kimliği olmadan ne söylesede boştur..

Kim olduğumu sakın sormayın bana
kaybettim ben kendimi
bir boşlukta gezinip duruyorum
takmışım sırtıma hayatın telaşını
sürükleyerek peşimden hertürlü belasını
ben kendimi arıyorum

bazen bulduğumu sanıyorum
oysa her defasında anlamsız bir hüsran
bazen oturup ıssız bir banka
şöyle bir dalıp anılarımı tarıyorum
her insan yitik bir ruhtur aslında
hayatın herhangi bir fani faslında
bende sizin gibi
hala kendimi arıyorum...

Ruyanizda bilincalti sanki bir bosluk ve arayis icindesiniz..
Kardesim ilk once kendinizi bir toplayin..Kim oldugunuzu ne istediginizi ,Karsinizdaki insandan ve Hayattan beklentilerinizi,
bir karar verin sonrasi Allah Kerim..
fotoğraf :gecmis,ANI, hatiralardir..Cikmis onu tekrar zorla geriye
yapıştırmaya çalışıyorsunuz.. agliyorsunuz...
Kardesim bir sey olmuyorsa zorlamayin belki Yenisi ,daha hayirlisi gelecektir..
Kolay ve ucuz elde edilenler de kolaycada kaybedilir..

"Fikri fikrinizle uymayan insanla fazla meşgul olmayınız..
Fikirde ki ayrılık kolay giderilmez !.."
Hazreti Ali Radıyallahu Anh-

Hayirli aksamlar.. ins..anlatmaya calistigim mesajimi da anlamissinizdir...

Snmz

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada vesikalık fotoğraf görmek ne demektir ?

Selamün aleyküm ; Abla bana yardım eder misin ? :( Gerçekten sıkıntılı bir haldeyim. Daha önce demiştim çok yakında sözleneceğim. Hep dua ediyorum hayırlısını diliyorum ama hala hakkımda hayırlı olup olmadığına ilişkin emin olamıyorum. Bu durumda acaba sadece benden mi kaynaklanıyor diye düşünmeye başladım. Ve yine dua ederek yattım.

Rüyamda geniş okul gibi bi yerdeyim. Benim eski üniversite hocalarım ile birlikteyim. Onlar ile sarılıp muhabbet ediyorum. Sonra akşam oluyor bi fotoğrafçıya vesikalık fotoğraf çektirmişim. Ortam kalabalık. Ücret olarakta bozuk para şeklinde 1 lira 85 kuruş civarında bir para veriyorum. Ucuza geldiği için seviniyorum çünkü sanırım biraz uğraşmışım ucuz olsun diye. Sonra yakında sözleneceğim kişi arıyor. Ben diyorum bugün ne yapıcaksın, o da üçümüz olacağız diyor ama beni kasdetmediğini düşünüyorum çünkü rüyamda da biliyorum ben başka yerdeyim. Sayıyor işte ilk olarak kızım büşra diyor orada bi sessizlik oluyor ve ben uyanıyorum. Rüyamda da nasıl yani ne kızı şeklinde şok oluyordum. Çünkü gerçek hayatta benim bildiğim bir çocuğu yok. Zaten rüyanın bu kısmı bilinç altı olabilir çünkü bu gibi ve benzeri senaryolar benim kafamda hep var. Benim kaygılarımı gören annemde baya bir dua edip yatmış. Rüyasında benim bir şey bilmeyen toy biri olduğumu ve sanırım düşüncelerim ile kendi kendimi hapsettiğimi, tesir altında çok kaldığımı falan söylemişler.Bundan kurtulmalı demişler. Sonra annem benim odama girip odamı topluyormuş ve topladığı şeyler de mavi ilk okul önlüğüymüş. Ablacım ne olur hepsini yorumlayabilir misin ? Allah razı olsun.
duaa..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam, Rüyanız hayr Olsun hakkınızda hayırlısı, Yakın zamanda evlenen ablanız ile bu konuyu bir istişare edin isterseniz ...

"Rüyamda geniş okul gibi bi yerdeyim. Benim eski üniversite hocalarım ile birlikteyim. Onlar ile sarılıp muhabbet ediyorum"
rüya sahibinin günlük hayatında ciddi bir değişim ve gelişim içinde olduğunu gösterirken aynı zamanda hayatın karmaşası nedeniyle bu gelişimi fark etmediğinizi ancak ileride bunların yararını göreceğinizi simgelemektedir.

kendinizi, maddi, manevi, ruhsal, aklen ilmi olarak geliştirmeye bakın..
Merak etmeyin her zaman size doğru yolu bulmanızda ve problemleri kolayca çözmenizde siz yol gösterecek ve destek olacak birileri olacağını....

Rüyada Vesikalık fotoğraf görmek ;
Resmi bir görev ,olay yahut yolculuğa işarettir.

Rüyada okul önlüğü;
eğitim, öğretim, gelişim ifadesidir.
Mavi önlük görmek, büyük bir memnuniyet ya da iç huzuru Toparlanın kendinizi iyice dağıtınız ...kendinizi toplamadan hiç iç huzuru bulamazsınız selametle..

Üst Alt