• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yabancı insanlar görmek

Mavi melek

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm Sabaha karsi olsa gerek. rüyamda bir binanin alt katinda bekleme salonu gibi bir yerdeyiz. orda baska insanlarda var fakat bellegimde iki yasli insan saniyorum kari kocalar ama bunlar türkiyeli degil haci olduklarini düsünüyorum cinli yada o bölge insanlari... derken, asansörle binanin en üst katina cikiyoruz. sonra fereh bir eve,daireye giriyoruz yasli hanim oturdugu yerden namaz kiliyor fakat kible yanlis. uyariyorum ve kibleyi ariyorum ve dogru yönü isaret ediyorum. Kible yönüne baktigimda sabahin kizil mavi bir rengi var ufukta ferahliyorum ve yasli hanima dogruyu görtedigim icin mutluyum ve uyaniyorum.. saygi ve selamlarimi sunuyorum yorumunuz icin simdiden tesekkürler Allah razi olsun...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Size de Hayirli gunler..
Hayirdir insallah..
rüyada Yabancı adam görmek ;
yeni arkadaslar edinmeye ve her halukarde Temkin ve Tedbir icinde olmaniz seklinde bir uyariya isarettir.
Rüyada yabancı görmek; sıkıntı ve zahmete, yabancı milletleri yahut onlardan bir yahut birkaçını görmek arzu edilen şeye kavuşmaya
yahut galip gelmeye, temiz çehreli ve kişiye güven veren yabancı sevinçli haber ve beklenmedik hayırlı rızıktır.
lakin buradaki yabanci insanlar sizin Dini yonunuzu temsil etmektedir...

kıbleyi aradığını görmek; hayatınızda iman ve ibadetin önemli yer tutacağı, manevi huzura ereceğiniz yeni bir yaşam dönemine girmekte olduğunuzu,
Allah yolunda ilerlemeye devam etmeniz gerektiğini simgeler.

aklının yüzünü görmek istiyorsan yaptıgın ıslere ve yatirimlara bak...
Kalbını görmek ıstıyorsan vıcdan aynana bak!!!
Nefsinin yüzünü görmek istiyorsan sevdiğin sectıgın erkege bak..
imanına bakmak ıstıyorsan Allah cc. Lafzını duydugunda kalbının frekansına bak....

HAYA KALBİNDE OLURSA
SÖZLERİNE SUKÜT
HAREKETLERİNE EDEB SİRAYET EDER...
SEN ARAMAZ ARANILAN OLURSUN...
Hayirli gunler..

Üst Alt