• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yağmalama görmek

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada yağma görmek, rüyada eşyaların yağmalanması, rüyada yağmalama görmek tabiri.
Selamün aleyküm sevgili gönül dostum;bu sabah rüyamda eski işyerimde patronumun hem kendisinin, hemde oradaki benim eşyalarımı tadilat ettirdiği dükkanda bırakıp gittiğini, duyan herkesin oradaki eşyaları sahipsiz dağıtılıyor diye yağma etmeye geldiğini gördüm. İnsanlar o kadar çoktu ki kimseye derdimi anlatamadım. Yağmadan kalan eşyaların arasında neyin gittiğini anlamaya çalışıyordum. Sonra kıyafetlerimi koyduğum valizimin içini boş buldum, kaybolan kıyafetlerimin bir kısmını buldum fakat etrafta onlara bakanlara dağıttım, isteyenlere verdim onları ama yağmalamada kayıp olan evraklarımı, not tuttuğum defterlerimi bulamadım. Üst tarafları çıplak ustalar vardı etrafta iş yapan ,onlara bakmamak için günah diye, yaklaşıp bir şeyde soramadım.Hayır olsun inşallah diyerek yorumunu bekliyorum, selametle kal güzel insan.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam sevgili Gönül dostum, Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada yağma görmek;
sanılanın aksine iyiye yorulur. İnsanların bir dükkanı, bir yeri yağma ettiklerini gören kimse bolluktan yararlanarak haline şükreder..

rüyasında kendi eşyalarının yağmalamasını görmek;
Psikolojik olarak ;haklı ya da haksız olarak;şahsiyetinize yada şahsi eşyaların, yağmalanıyor,darmadağın ediliyor gibi kendinizi sahipsiz ,güçsüz hissetiğinize yorumlanır.

Önce yüreğimi işgal ettin Yaktın,yıktın,yağmaladın Sonrada hiç bir şey olmamış gibi Çekip gittin ya buna yanarım....

Her şeyinizi elinizden alabilirler, ama ama bilginizi ve inancınızı kimse alamaz.
Ya Rahman! Ya Vedud! Ya Rahim..Ya Latif..yüreğimi yaktılar,yıktılar ,yağmaladılar
Tut yüreğimi, bırakma beni. Aminn..
selametle kal güzel insan...

acilangul1

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Allah cc sonsuz razı olsun gönül dostum;yaşananların hikmeti gönül dostum, hiç bir şeyin yeri boş kalmıyor biri diğerinin boşalttığı yeri hep dolduruyor Allah cc düzenini hiç noksansız işletiyor bize de itaat etmek düşüyor.Ben gidene sadece üzülürüm ama o üzüntüde biter çünkü ümidim var her şeyin tamiri mümkün çünkü Allah cc var bize nimeti tövbe var,affı mağfireti var,ümit var...Ha birde bir şey yağmalanıyorsa,bozguna uğruyorsa orda zaten fayda bitmiştir artık zarara doğru gidiyordur bu yüzden Rabbül Alemin bitirir ve yenisine yer açar.Selametle kal kendi güzel özü güzel arkadaşım.dgüüll,.dgüüll,.dgüüll,.

Üst Alt