• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada yağmur görmek

busram.

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm iyi günler..rüyasında annem beni görmüş. ben bahceye iniyorum çamaşır aşşağı düşüyor almaya iniyorum annem balkonda ben tam bahceye iniyorum başımı yukarı kaldırıp göge bakıyorum tam o sırada yagmur yağıyor sadece benim üstüme annem balkonda bağırıyormuş deprem oluyor orda dur diyormuş bana.
annem 40 yaşında ev hanımı
ben_18 yaşındayım okuyorum

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz Kardesim..
Rüyada yağmur görmek helal kazanca bolluk ve berekete keder ve sıkıntılardan kurtulmaya borcunu ödemeye işaret eder.
Rüyada yağmur altında kalıp ıslandığım görmek günahlardan tövbe etmeye üzerinizdeki sıkıntılardan kederlerden kurtulmaya umudunuzu kaybettiginiz
bir muradin olmasi ile yorumlanir..rabbim herseyin en iyisini bilendir..Allahu alem.
Yağmurda ıslanmak; bahtınızın açılacağına ve hiç ummadığınız bir mutluluk elde edeceğinize…

"Onların) ümit kesmelerinden sonra yağmuru indiren ve rahmetini
yayan O'dur. Ve O Velî'dir (dost) Hamîd'dir (hamdedilen). "
ŞÛRÂ Suresi 28.Ayeti kerime.

Rüyada balkon görmek:
Hayattaki olaylara daha geniş ve daha yüksekten bakılması geregini gösterir...Allahu alem..
Anneniz Sizin hakkinizda her Anne gibi endise ve kaygilari var..olduguna delalettir..
Ona bu guvensizligi ve korkularindan kurtarmak icin Ona Yakin olun ve aranizda SIR tutmayin.. yani annenizden bir seyler gizlemeyin..
Selametle Hayra kalin..Hayirli gunler...

ela 37

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada yağmur görmek

selamüm aleyküm hayırlı sabahlar olsun inşallah...
ben rüyamda yağmur yağdığını gördüm ancak yağmur damlaları yere düştüğünde ışık saçıyordu. her damlada oluyordu bu. bende bir yerde durup tebessümle onları izliyordum. sonra da o yağmurlar ar tanelerine dönüştü.
rüyamı yorumlarsanız sevinirim. hayırlı günler. allaha emanet olun

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz Kardesim..
Hayirdir insallah.
Rüyada yağmur görmek helal kazanca bolluk ve berekete keder ve sıkıntılardan kurtulmaya borcunu ödemeye işaret eder.
Rüyada yağmur altında kalıp ıslandığım görmek günahlardan tövbe etmeye üzerinizdeki sıkıntılardan kederlerden kurtulmaya umudunuzu kaybettiginiz
bir muradin olmasi ile yorumlanir..rabbim herseyin en iyisini bilendir..Allahu alem.
Yağmurda ıslanmak; bahtınızın açılacağına ve hiç ummadığınız bir mutluluk elde edeceğinize…

"Onların) ümit kesmelerinden sonra yağmuru indiren ve rahmetini
yayan O'dur. Ve O Velî'dir (dost) Hamîd'dir (hamdedilen). "
ŞÛRÂ Suresi 28.Ayeti kerime.

"ancak yağmur damlaları yere düştüğünde ışık saçıyordu"

Yağmur, üzüntü ve kederden kurtulmak hayat imtihaninizdaki rahmet, bereket Allahin hidayetti nuru ferahligi ile aydinlanmaya delaletir.. Hayirli gunler...

gönül sızısı

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
ruyada yagmur yagdigini gormek.

Selamin aleykum. Rüyamda iri iri yağmur yağdığını gördüm. Bi balkonun altına geçtim yağmurun dinmesini bekledim, arada elimi cikarip yağmura dokunuyordum. O kadar iri sık ve kuvvetli bir yağmur görmemiştim daha önce. Ne anlama geliyor. Yorumlarsaniz sevinirim. Selam ve dua ile.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm selam Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada yağmur görmek ;helal kazanca bolluk ve berekete keder ve sıkıntılardan kurtulmaya borcunu ödemeye işaret eder.

"Bi balkonun altına geçtim yağmurun dinmesini bekledim "
Yaşam üzerine fazla geldigi zaman onu zorlama, biraz duraksa, neler olup bittigine anlam verme. Mutlaka yanlış bir şey oldu ve düşüncelerin ile dileklerin aynı orantıda ve zamani değildi
Sorun yok, sadece biraz bekle...bu yağmur firtinasi birazdan dinecektir..!!

Güneş doğacaktir, çimler yeşerecektir, çiçekler açacaktir, rüzgar esecektir zorlamaya gerek yoktur,olmasi gereken kendiliğinden olacaktir..
Yeter ki Sen Sabret bu olanlar sana Allah'ın Cezası değil bir lütfu dür..Selam ve dua ile.

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Selamu aleyküm adminim hayırlı geceler.

Sabah kahvaltı yaparken annem, ''sofrada helva yiyorduk sonra (onun tabiriyle kalın kalın) iri iri yağmur yağdı'' diye rüyasını anlattı.
Hepsi bu kadarmı? hayır ama benim aklımda kalan bunlar utngc..

Selam ve dua ile.acilangul1

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam adminim hayırlı geceler Rüyasi Hayr olsun
Rüyada iri iri yağmur yağması;
hayırlara alamet eder ve rüya sahibi için kurtuluş ve şifa olarak kabul edilir. Kişinin içinde bulunduğu kötü ruh halinden sıyrılacağı,
iç dünyasının hafifleyeceği, bedenin de ruhunun da hafifleteceği ve esenlik bulacağı anlamına gelir.

Rüyada yağmur yağması öte yandan düşmanlıkların bitmesi, bereket, bolluk, arınma, kötülüklerden uzaklaşma anlamlarına gelir...
Bazen de biraz daha sakin olmak gerektiğine yoksa yağmurdan kaçarken doluya tutulmasin olarak da yorumlanır...Selametle..

acilangul1

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Ve Aleykümselam adminim hayırlı geceler Rüyasi Hayr olsun
Rüyada iri iri yağmur yağması;
hayırlara alamet eder ve rüya sahibi için kurtuluş ve şifa olarak kabul edilir. Kişinin içinde bulunduğu kötü ruh halinden sıyrılacağı,
iç dünyasının hafifleyeceği, bedenin de ruhunun da hafifleteceği ve esenlik bulacağı anlamına gelir.

Rüyada yağmur yağması öte yandan düşmanlıkların bitmesi, bereket, bolluk, arınma, kötülüklerden uzaklaşma anlamlarına gelir...
Bazen de biraz daha sakin olmak gerektiğine yoksa yağmurdan kaçarken doluya tutulmasin olarak da yorumlanır...Selametle..

acilangul1
Allah razı olsun adminim.
Ben,de yağmurun bereket, helvanın da tatlı olduğunu söylemiştim.:tamam:.

Helinrulin

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm;
rüyamda biriyle mesajlaştığı mı ve bana yarın benimle birlikte okula geleceğini kendisini beklememi söylüyor.Bu arada konuştuğum kişi erkek. Sonra onu beklerken onun bana yaptığı yemekleri yiyorum. Ardından bekliyorum onu. Etrafımda diğer arkadaşlarım var. Onlara kimseye söylememelerini herkesten sakladığımızı söylüyorum. Sonra o kişi gelmiyor bende okula gitmiyorum. En yakın arkadaşım bana geç olduğunu eve gitmememi onlarda kalmamı söylüyor. Ben gideceğimi söylüyorum tam o sırada bardaktan boşalırcasına yağmur yağıyor. Hayatımda böyle yağan bir yağmur görmemiştim. o kadar ki çok yağıyordu.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm selam Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada yağmur görmek ;
Rüyada yağmur görmek güzeldir. Daima iyiye yorumlanır. Bereket, bolluk, arınma, kötülüklerden uzaklaşma,helal kazanca bolluk ve berekete keder ve sıkıntılardan kurtulmaya borcunu ödemeye işaret eder.

Rüyada yağmur altında kalıp ıslandığım görmek;
günahlardan tövbe etmeye üzerinizdeki sıkıntılardan kederlerden kurtulmaya delalet eder.

Görmüş olduğun rüya yakın zamanda seni çok mutlu edecek bir haber alacağına lakin tedbir ve temkin gerekli..Rüyadaki diğer olaylar ise günlük yaşamında kafanı taktığın,sadece kendi bildiğini okumandan dolayı olayların rüyadaki yansımalarıdır.

Kalp ,akıl ve idrak beden mülkün Hazır olmadan giriştiğiniz eylem, yol,merdivenlerde sadece kafanız daha çok karışır ve bir çıkmaza girebilirsiniz..

'hazır olmak ' aslında insan bunu sormalı kendisine bazen ben hazır mıyım...? hazır olmak için bugün neler yaptım...? Aslında hayatımdaki bir çok sorunun benim hazır olmamamdan kaynaklandığını daha sonra anladım ..

Serçenin ölmesinde bile bir bildiği vardır kaderin. Şimdi olacaksa bir şey yarına kalmaz, yarına kalacaksa bugün olmaz. Bütün mesele “Hazır Olmak”ta…”
selametle..

Bir yolcu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm. Ben de sağanak halinde yağan yağmur gördüm. Elimde şemsiye vardı. Ve yanımda bir iki kişi daha vardı. Karşıya geçmeye çalışıyorduk.Onlara da şemsiye verdim. Bu kadar hatırlıyorum. Allah razı olsun şimdiden.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyanız Hayr Olsun.
Rüyada sağanak halinde yağmur yağması;

Rüyada yağmur yağması öte yandan düşmanlıkların bitmesi, bereket, bolluk, arınma, kötülüklerden uzaklaşma anlamlarına gelir...Bazen de biraz daha sakin olmak gerektiğini...

Gördüğünüz rüya şu anda bulunduğunuz ortamda bir karışıklık, karmaşa, dedikodu, kaos türü bir durum olduğunu ancak bir gelişme sonucu bu durumun ortadan kalkıp, yerini güzellik, mutluluk , bereket dolu günlerin alacağını ( yağmur yağması ) ve en sonunda bu hayırlı gelişmelerin kalıcı sonuç verip mutluluk, bolluk ve bereketin süreceğini ( kar yağışı ) müjdelemektedir.

Rüyada şemsiye görmek;
reel yaşamda sana derin endişeler veren durumlar olduğunu, kendini iyi hissetmediğini, aksiliklerin peşini bırakmayacağına kendini inandırmış olduğunu fakat aslında bu düşüncelerin yanlış olduğunu ifade etmektedir.

bütün acılar üstüme yağınca sen ve Dualarin bana açılan şemsiyesin annem...

Rüyada yağmur yağarken şemsiye ile yürümek;
zor bir durumla karşılaşacaksınız fakat yakın bir dostunuzun desteği ile zorlukların üstesinden geleceğinize işaret eder.selametle..

Üst Alt