• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada yağmur suyu görmek

hüzünlü

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamın aleyküm
rüyamda evimin duvarlarından içeri yağmur suyu girdiğini gördüm, ben ıslanmadım.
Evimede girmiş kapıyı açıyorum. önünde (daire kapısını, binanın içindeyiz 2. katta)yağmur suyu var yerdeki biraz kirli olur ya öyle bi su.fakat bu kirli su ben kapıyı açınca hemen azaldı kendini çekti.ardından başka bir rüyamda yine bol su olan bir yerde spor yapılıyormuş. Su sanki şelale gibi akıyor ama bana çok yakın çok güzeldi, berraktı.
hayırdır inşallah.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm Selam hayırdır inşallah.
Rüyanız çok güzel mesajlar vermektedir.
Yagmur suyu evinizde huzur, rahatlama ,bereket anlamındadır.
insallah eviniz, Aileniz huzurlu ve bereketli yeni yaşam dönemine girdiğinizi işaret etmektedir.
Siz sadece Aile SIR ve mahremleri icerde TUTUn disariya yansitip dusmanlarinizi Sevindirmeyin..

Rüyada yağmur görmek helal kazanca, bolluk ve berekete, keder ve sıkıntılardan kurtulmaya, borcunu ödemeye işaret eder.

Rüyada yağmur altında kalıp ıslandığım görmek günahlardan tövbe etmeye, üzerinizdeki sıkıntılardan, kederlerden kurtulmaya ,delaletir
ama siz Yağmurda ıslanmadiniz demek ki halen akliniz basiniza gelip kendinizi degistirmemek icin nefsi bir haal icindesiniz Allahu Alem..
Siz kendinizi degistirdiginizde etrafinizdaki kisi ve olaylarin da degisecegini ins. goreceksiniz...
Maalesef kişi veya toplum kendilerini yani nefislerindekini kur-an’dakilerle değiştirmedikleri sürece Allah da onların durumunu değiştirmeyeceğini buyuruyor..

Stressinizi baska yerde cikarin Sevdiklerinizden degil...sırıtık.:,:tüüh:,hmmnn
Sizi yağmur suyu ile bir guzel yikamak gerekli...xxzzl..vvcc..
"Onların) ümit kesmelerinden sonra yağmuru indiren ve rahmetini
yayan, O'dur. Ve O, Velî'dir (dost), Hamîd'dir (hamdedilen). "
ŞÛRÂ Suresi 28.Ayeti kerime.
Selametle Hayra kalin..Hayirli gunler..

Üst Alt