• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yakın akrabayı yaşı ilerlemiş ve saçı beyazlamış görmek

deryag

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhabalar,
Öncelikle verdiğiniz bu ulvi hizmet için tebrik ve şükranlarımı sunmak isterim. Hem yorumlarınız hem de tavsiyeleriniz ile bir çok kişiye kapılar aralıyorsunuz.
Rüyaya gelince; çok sevdiğim benimle yaşıt bayan bir akrabamı gördüm rüyamda. Kuzen çocuklarıyız. Rüyada onun evindeydik. 35 yaşlarındadır kendisi. Ancak rüyamda çok farklı görünüyordu. Daha yaşlı, saçları beyazlamış ve çok kilo almıştı. Yüzü de farklı görünüyordu. Güzelce biri olmasına karşın rüyamda çirkinceydi. Rüya içinde kendi kendime "ne zaman eski haline dönecek acaba" diye düşündüm. Daha sonra eşi ile işe gitmek üzere evden çıkarken hatırlıyorum onu aynı rüyada, daha zayıfça, saçları uzamış, toplanmış ve koyulaşmış ancak saçının çoğu yeri çok koyu lacivert saç maskarasıyla kapatılarak boyanmış gibi duruyordu. Daha bakımlıydı.
Bu rüyanın tamamında onu gördüm ancak yine de sormak istedim, yorumlarken de ona mı yormalıyım acaba? Aslında tüm genel yorumu sizin ilminize bırakmak isterim. Şimdiden çok teşekkürler. Hayırlı günler. Allah razı olsun...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba ,Allah cc. razı olsun;Güzel bakan, güzel görür. Güzel gören, güzel düşünür . Güzel düşünen, hayatından lezzet alır , Rüyanız hayr Olsun.
Bu rüyanın tamamında onu gördünüz ancak yine de yorumlarken de ikinize de yormalıyız..

Yakın akrabayı yaşı ilerlemiş ve saçı beyazlamış görmek;
Allahu alem bu akrabanızın, bir sıkıntısı ,sorunu, stress ,onu üzen bir olay, bir insan bir derdi var..Allah cc. yar ve yardımcısı Olsun..

"Suizanda isabet etmektense , Hüsnü zanda yanılmak hayırlıdır... "
İnsan Ne Yaparsa Kendine Yapar ...niyetinizi, halisane ve güzel tutun..Her şey göründüğü gibi değildir..selametle...

deryag

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Öncelikle hızlı geri dönüşünüz, güzel sözleriniz ve yorumunuz için çok teşekkür ederim. Bu rüya ilmine vakit ayırıp sayısız kişinin ruhunu aydınlattığınız için Allah sizden de razı olsun. Bir kadının saçı beyazlamış görmenin rüya tabiri sitelerinde eş ile ilgili çok olumsuz anlamları var. Belki de buradan yola çıkarak içimin sıkıntılı olduğunu düşündünüz bilemiyorum. Ve iç ferahlığı ile ilgili o güzel yorumu yaptınız. Benimki sadece düşünce, aslını siz biliyorsunuz elbette. Belki de genel kuruntulu durumum yüzünden öyle algıladım. Ancak tavsiyenizi dikkate alacağım. Biliyorum bu konuya ziyadesiyle vakit ayırıyorsunuz zaten daha fazla sizin ve yardımcı olacağınız diğer kişilerin vaktini almak istemem. Ancak benimle ilgili kısmı da sıkıntılı bir ruh halinde olduğumu göstermesi midir? Doğru mu anladım acaba? Diğer yandan konu sadece saç beyazlaması değil de yaşlanmak, şişmanlaşma vb... farklı değişkenler de olduğu için doğrudan eş ve o olumsuz anlamlar ile ilişkilendirmemek mi gerekir bu durumda?
Vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim. Güzel tavsiyeleriniz için de... Allah'a emanet olun. Siz insanlara yardımcı olmaya çalışıyorsunuz, Allah da sizin yardımcınız olsun inşallah... Ve tüm iyi insanların...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Allah hepimizden de razı ve bu hayat denen imtihanda geçmemize yardımcı Olsun..
Beni bilenler bilir ki oldukça olumlu, pozitif enerjili birisiyim ve elimden geldiğince hayatta, olay ve rüyaların da hep olumlu bir tarafını bulup olumlu yorumlamaya çalışır olumlu olarak da gelişmesi içinde Dua ederim...

yani yine Rüya yorumumu doğru yapar sadece söyleme uslubum Rüya yorumu istiyeni korkutmadan kendini düzeltmesi içinde olumlu, pozitif enerji vererek de yorum yaparım...

'"onu gördünüz ancak yine de yorumlarken de ikinize de yormalıyız..'"

Allahu alem bu akrabanızın, bir sıkıntısı ,sorunu, stress ,onu "üzen bir olay, bir insan bir derdi var..Allah cc. yar ve yardımcısı Olsun.. "
yani ikinizinde sorunu aynı............

Neden Saçların Beyazlamış Neden saçların beyazlamış arkadaş Sana da benim gibi çektiren mi var ..........?

ama yine de olay korkunç değil onu, olay ve sorunlari değiştiremezsen kendini değiştir...

Hayatın akışı içinde karşılaştığımız zorluklar ve karışıklıklar, kısaca sorunlar, yaşamımızın birer parçasıdır. Bu sorunlar içinde boğulmak veya çözüm bularak huzura kavuşmak, bizim sorunlara bakış açımız ile çok ilgilidir.
Mesela ben olaylara farklı yorumlar yaparak daha mutlu ve yapıcı olabiliyorum hiç kimse için kendimi yıpratmaya, hasta etmeye değmiyor....

Hayata karşılaştığımız her olayın aslında bir imtihan ve sonuçta bize bir farkındalık yaşatacağı ,bize bir şey öğretmek için gelirler..
Başımıza, sebepsiz gibi gelen sıkıntılar aslında bunlar bizim kendi ellerimiz ile yaptıklarımız ve bu sıkıntılar bize bir şeyi öğretmek için gelirler ve bize öğretmek istediklerini öğretmedikce de bizden gitmezler...Bir musibet bin nasihatten iyidir misali..
Hayat olgunlaşmak için, imtihanlar çözülüp anlaşılmak için dir..
Biliyoruz ki, Yüce Yaradan her insana kaldırabileceği kadar zorluk, imtihan vermektedir. Çünkü “O” abes iş yapmaz.

Hayatın akışı içinde karşılaştığımız her imtihanda önce “bu olay neden benim başıma geldi ve ne öğrenmem gerekiyor” diye kendimize sormalı ve sonra bu olaydan bir ders (bilgi) çıkarmalıyız.

Eğer olayın üzerinde durmazsak ve olayı geçiştirirsek bu sefer yukarıda da söylendiği gibi olay, biz onu çözümleyene kadar defalarca değişik şekilde karşımıza çıkacaktır, dozunu ve ağırlığını arttırarak.

Biliniz ki,imtihan zamanında insanın bilgisi, aklı kullanma becerisi, sabrı, inancı, teslimiyeti, Yüce Alllaha yönelir....

Dolayısıyle, imtihanlarımızı sevelim, onları çözmeye çalışalım. Fakat herşeyden önce onlara bakış açımızı değiştirelim. Zorlukları (imtihanları) olgunlaşabilmek için fırsat olarak görelim...her imtihan sonrası ferahlık muhakak ama muhakak vardır.. selametle...

deryag

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Öncelikle güzel yazınız, ayırdığınız zaman ve emeğiniz için çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Hakkınız geçti, helal edin lüfen. Güzel tavsilerinizi uygulamaya çalışacağım. İnsanın kendisi ile baş etme durumu da çaba ve emek gerektiren bir iş aslında. Burada düşünce şekli önem kazanıyor. Bu konudaki yaklaşım, söz vepaylaşımlarınız için teşekkür ediyorum size. Allah hepimize güzel düşünüp, güzel hissedip, güzel davranıp, güzel yaşamayı, güzelliklere mazhar olmayı nasip etsin inşallah... Her kimin nerede sıkıntısı derdi var ve çare aramaktaysa çareyi, makbul ve hayırlı ümit, dilek ve beklentileri varsa onların da gerçekleşmesini niyaz eylesin inşallah... Sevgiyle kalın...

Üst Alt