• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Yakup Peygameri görmek

Mihrimah

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm hayirli aksamlar

Cok ilginc kisa bir rüya gördüm bu sabah 21 Besmele 1Fatiha 3Ihlas 1 Nas 1 Felak dularini okudum ve Allahim nolur sabah namazina beni kaldirmayi nasip et diye dua ettim saatimi kurdum cünkü bi saat kala uyumusum saate baktigimi hatirliyorum en son ve uykua dalmisim ve rüyamda bir ev cok cok eski zaman evlerinden ama kapidan bakiyorum ama iceri girmiyorum izliyorum iki kisi sömine yada ocak gibi bisey taburede oturuyo biseyler konusuyolar yada konusmuyolar tam hatirlayamiyorum
bakis acimdan sol tarafda oturanin yüzünü görüyorum ve o Yakup (as) mis ama su an unuttum simasini :S sag tarafdakinin yüzü hic görünmüyo sonra birden aniden gözlerimi bi actim namaz saati gelmis hemen Besmele cekip kalktim bu neydi dedim kendi kendime ve ayarladigim saat calmadan kalkmisim sanki birisi bana kalkmi dedi neydi bilemiyorum ve kalkinca hayirdir insallah...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim...bu ne guzel HAYIRLI cok derin ve manidar bir Ruya...
Ben okyonuslar otesinde yasiyan.gunahlari ile eksikleri olan sadece Vaktin insani olmaya calisan bir Muhacirim...
bu ruya beni asar ama acizane Allah-in yardimi ile yorumlamaya calisacagim...
ruyadaki ev kisinin dunya ve ahirettini simgeler...
Rüyada Yakup (A.S.)’i gören kimse, rızık, kuvvet, zahiri nimet, zevce, yardımcı ve evlat ile rızıklanır.
Çocukları ile imtihana tabii tutulur...
insan her seyi ile imtihan edilebilir.. cocuklari, nefsi, ailesi sevdikleri ile bile.. ama butun bu imtihanlarin bir sebebi ve gayesi ve imtihan sonrasi Allah-in lutfu vardir...
Rüyada Yakup (A.S.)’i gören kimse, ibadet ederek Allah (C.C.)’a yaklaşır. Ona sıkıntı ve keder erişir...Sabri ve imani ile de en cok imtihan edilir...
ama unutmayin herseyin ama herseyin bir SONU vardir...
Her şeyin bir sonu var. Allahdan gayri…
Biliyorum tüm mutluluklarında bir sonu var tüm acılarında…
Var olan her şey yok olup gitmeye mahkum…
Biraz hızlı biraz yavaş ama bitecek bir gün tüm sevinçler ve tüm kederler.
Dünler mazi bile olmayacak unutulup yok olacak.
Biraz sabır biraz gayret geçmişin üzerine kalın sünger çekecek.

Allahım Gönlümde Olanı Hakkımda Hayırlı ET Hakkımda Hayırlı Olana Gönlümü Razı Et..
Allah kulu hakkında hayırlısını Nasib Eder..İhmal Etmez İmtihan eder.. bu da sizin imtihaniniz ama unutmayinki başımıza
sebepsiz gibi gelen belalar aslinda bizim kendi ellerimiz ile ettiklerimizdir...
Selamet ile Hayra Kalin.. Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..

Mihrimah

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm

(insan her seyi ile imtihan edilebilir.. cocuklari nefsi ailesi sevdikleri ile bile.. )

Iste bende bunlarla imtihan edilgimi düsünüyorum hemde cok kötü bir imtihan ama yinede Rabbime sükürler olsun

( unutmayinki başımıza sebepsiz gibi gelen belalar aslinda bizim kendi ellerimiz ile ettiklerimizdir...)

Buda cok dogrudur

Belki Yakup peygamer ( A.S.) kadar aglamamisimdir ama benimde aglamakdan gözlerimi acamadigim zamanlarda olmustur ve su an bir kitabi bile gözlük olmadan okuyamiyorum yinede sükürler olsun derdi verende Allah alanda

Yorumunuz icin tsk ederim Allah razi olsun...

Üst Alt