• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yalan söylemek

Dilos

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada yalan söylendiğini görmek, rüyada yalan söylemek tabiri.
Merhaba, rüyamda anneme beni istemeye geleceklerini söylemişim, söylediğim anı görmedim. El birliği ile hazırlıklar yapıyoruz, herşey eksiksiz ayarlanıyor. Fakat ben içten içe benim erkek arkadaşım yok, gelecek biri de yok, nasıl engel olacağım böyle birşeye diye düşünüyorum. Yalan söyledim de diyemiyorum. Akşam olduğunda tüm akrabalarımız, eş dost toplanmış olmayan görücüleri bekliyorlar. Ben ise hala söyleyemiyorum böyle birinin olmadığını. Bekliyoruz, bekledikçe akrabalarımız çoğalıyor. En sonunda anneme biz ayrıldık gelmeyecekler diyorum. Yalan söylediğimi açıklıyorum. Annem durumu anlayıp toparlamaya çalışıyor. Rüyam burada son buldu. Size güveniyorum...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba, rüyaniz Hayr olsun Şu anki ruh haliniz: Korkulu, üzgün, umutlu sanki..
Neden yalan söylüyoruz diye hiç düşündünüz mü?
Bazen,kısa süreli faydası dokunan ama uzun vaadede zararını gördüğümüz yalan söylemelerimiz..
Yalanın içeriği değil, yalanın neden söylendiği önemlidir..

Şahsen ben, eğer birisi bana hayatında hiç yalan söylemediğini söylüyorsa köşe bucak kaçarım ondan, zira hayatı yalandır o kişinin.
Hatta tam o anda, tam orada bana yalan söylemektedir işte. Daha ne!.......
aassd..sırıtık.:,

Peki Gençler Niçin Yalan Söyler ?
Ya birilerine Nispet yapıyorlar yada genelde anı kurtarmak, İçten içe bildiği ama yüzleşmeye cesaret edemedikleri konusunda yalan Söylerler..
Beyaz yalanlar başkalarını mutlu etmek için, bahaneler kendimizi mutlu etmek için ,huzurumuz kaçmasın diye söylediğimiz yalanlardır..
doğrusu bazen de mecbur bırakılıyoruz yalan söylemeye dediğinizi duyar gibi oldum

Rüyada Yalan söylediğini görmek;
düşünmeden yaptığınız işler yüzünden hem kendinize hem de etrafınızdakilere zarar vereceksiniz demektir.

Neden Kaçmış?
Sürücü dikiz aynasında kendisini izleyen polisi görünce kaçabileceğini düşünüp basmış gaza.
Ancak polisi atlatamayacağını anlayınca, pes edip çekmiş kenara.

Polis arabasından inmiş. Bezgin, kızgın ve de küskün bir sesle:
- "Bana bak, çok yorgunum, üstelik keyfim de kaçık. Mantıklı bir özür söyle yoksa yaktım çıranı!"

Kısa bir ara ve Sürücü:
- "Karım geçen ay bir polisle kaçtı. Aynada sizin aracınızı görünce, kaçtığı polis, onu bana geri getiriyor sandım…"

çokk kommikk

Üst Alt