• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada yalın ayak olmak

durgun

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamünaleyküm
rüyam açıkcası biraz karışıktı .hastahane mi alışveriş merkezi mi bilmediğim bir yerdeyim.bulunduğum yerden çıkmak için çıkışa gidiyorum. yanımda kızlı erkekli küçük çocuklar var .çıkışa gitmek için çocuklarla raylı sistemi olan(tren gibi ama değil) bir demir üzerine çıkıyorum .hemen kapının yanın da da yine iki çocuk var ezilmelerinden korkuyorum.tam yanlarından geçiyoruz ama Allah'dan bir şey olmuyor.kapıya geldiğimizde ayağımda ayakabılarımın olmadığını fark ediyorum.geri dönüp almaya gidiyorum.fakat alamadan uyandım. hayırlı günler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam Hayirdir insallah..
Rüyada yalın ayak yürüdüğünü görmek, sıkıntı ve meşekkaten sonra üzüntü ve kederin gitmesine işarettir.
Her şeyin en güzelini ve doğrusunu Allahu Telâlâ bilir.
"Çıplak ayakla yürümeyi sevebilirsin, ama ayakkabılarını her zaman yanında tut; zemin değiştiğinde onlara ihtiyacın olabilir..."

Üzülme! Bir yanda korku bir yanda ümit varsa iki kanatlı olursun, tek kanatla uçulmaz zaten..
Bir yanımız hep hüzün!Bir yanımızda hep sevda!
Bir yanımız hep umut!Bir yanımızda hep dua!

Bir tutam hüzünle başlar aslında her şey...
ve dualarla devam eder durduraksız..
hüzünlü dualarla çıkılır sonra yola..ve RIZA makamina varirsin...

durgun

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
artık sıkıntılardan eskisi kadar korkmuyorum.Allah kimseye üstesinden gelemeyeceği dert vermezmiş. yorumunuz için teşekkürler...

bukettgul

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyamda yalın ayak toprak yolda yürüdüm.

rüyamda ayaklarım çıplak, ve çok güzel gürünüyor. sonra toprak bir yolda yürümeye başlıyorum. sanki bir yere yetişmem gerekiyormuş. tabiri nedir acaba?

Üst Alt