• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yanan çocuk görmek

Ruhlaralemi

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleykum, hocam ben çok rüya görüyorum inşallah beni kovmazsınız utngc..

Dört, beş katlı bir evden sokağa bakıyorum, adamın biri ötekine silah doğrultuyor, sonra anlaşıyorlarmış gibi aynı siyah bir arabaya biniyorlar, arabada 3 kişi oldukları farkediyorum, hızla sokaktan aşağı doğru iniyorlar ken bir küçük çocuk ezdiklerini farkediyorum, koşuyorum yetişmek için, kaçacaklarını farkediyorum ve çevredekilere plakasını alın diye sesleniyorum ama kimse ilgilenmiyor, çocuğun başına varıyorum, arabanın altında kalmıştı ama yaşıyordu, hemen kucaklıyorum, çocuğun sağ yan kenarının yanmaya başladığını farkediyorum, çevredekilere sesleniyorum su getirin diye, kimse ilgilenmiyor, dükkanın birine koşuyorum su yok, ikincisine koşuyorum adam su döküyor ve ateş sönüyor, çocuğa bakıyorum çok tatlı çok şeker ve durumu iyi, beş altı yaşlarında, evini soruyorum bana parmakları ile işaret ediyor, iki sokak işaret ede ede beni kapısına kadar götürüyor, binanın girişinde "en ufak yazılı zil bizim zilimiz" diyor, zile basıyorum, kapı açılıyor, annesi çingene kılıklı biri, söylenmeye başlıyor, çocuğundan söz ediyor, gitti gelmedi, hiç böyle yapmazdı diyor, bende çocuğunun kaza yaptığını ama durumunun iyi olduğunu anlatıyorum, feryat figan çocuğuna sarılıyor, evin içine giriyoruz, biraz sonra çocuğa nasılsın diye soruyorum, başının biraz ağrıdığını söylüyor.... devamı uzun ama hatırladığım bu kadar hocam.

Şimdiden teşekkür ederim, Allah c.c. Razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam est kardesim...
Rüyada bebek, çocuk görmek ;masumiyet, cana yakınlığı ve yeni başlangıçları belirtir..

Hamdım, piştim, yandım..bu devreleri yasadiginiza delalettir...
Bir gün Rasulullah (sallALLAH u aleyhi ve sellem) çok küçük yaşta olan İbn-i Abbas’a der ki:
“Ey çocuk! Allah’ın sana fayda vereceği kelimeleri sana öğreteyim mi?
Sen onları ezberle, Allah da seni korusun.
Bir şey istediğinde Allah’tan iste. Birine sığınacağında, Allah’a sığın. Allah’ın dilemediği bir şeye yaratılanların gücünün yetmeyeceğini bil.
Zafer, sabırla birliktedir. Her üzüntüyle birlikte bir sevinç, her zorlukla birlikte bir kolaylık vardır.”

ALLAHİM nefsim ile savaştayim bana güç ver. Lâ Havle Velâ Kuvvete illa billah..
en buyuk savas Nefsi ile savasirken HAKKI dogruyu Kul HAKKINA girmeden kurallara uyarak savasi en hayirli sekilde bitirebilmek.. zafere ermek seklinde Ruyaniz Yorumlanir...
Nefsiniz ile yaptiginiz savas..i kazanirsaniz ins..Hayirli aksamlar...

Ruhlaralemi

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Teşekkür ederim Allah c.c. Razı olsun.
Hatalı yazım icin de özür dilerim, (koymazsınız) kovmazsınız olacaktı. (akıllı klavye nin marifeti galiba, şimdi farkettim.)
Allah a c.c. Emanet olun.

Üst Alt