• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Ruyada yangın görülmesi

• Konuyu başlatan Cemre
  • Başlangıç tarihi
C

Cemre

Kayıtsız
Misafir
Selamun'Aleyküm Hayır lı Sabah lar.. Ben ruyamda Bulundugum Mahallenin Komple Yandıgını Ve bu yangından Kactıgımı Gördüm, Etraftaki Binaların camları Patladıgını Ve kırılan camların Önüme Düstügünü Gördüm Ve hatta Bir parca camında Enseme Düstügünü Gördüm, Hic Alev Yoktu sadece Siyah duman Topları vardı...

İzmirden cemre Yas 25 Öğretmenim..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
duaedenkiz.jpg

Aleykum Selam Hosgeldiniz kardesim..
Hayirdir insallah..
Rüyalarımız, bizi yansıtır! Bazı rüyalar hiçbirşey ifade etmezken, bazıları da hayatımızda birşeylerin habercisi olabilirler!
Ya da hiç bilmediğimiz derinlerimizden birşeyler, rüyalar yoluyla dışa vurulabilir.
Rüyada yangın görmek:SIKINTIYA dusmeye,Kara duman çikiyorsa, büyük dert ve hastaliktir...
Rüyada yangin çikip evinin veya bir Mahallede her hangi bir binanin yandigini görmek, uzaktan heyecanli bir haber alacaginiza yorumlanir..Allahu Alem..

çoğu insan kendisinin asıl bulunması gereken yerde olmadığını hisseder...
Aslında belki tam da bulunması gereken yerde olduğu için kabullenmek istemez....
çünkü küllenen hayallerine alevlenmeyi bekleyen nice korlar gömmüştür...
Bedel ödemeden yüreğini tutuşturmadan kendini yakmadan gelinebilecek mertebelerin elbette bir seviyesi vardır..
ve bir de yolları çile ile yürünmüş ve kabullenilmiş makamları...
Bütün korların küller içinde gül gül olduğu makamlar...
Hayret makamı aşk makamı sükûnet makamı teslimiyet makamı...

Allahım Gönlümde Olanı Hakkımda Hayırlı ET Hakkımda Hayırlı Olana Gönlümü Razı Et..
Allah kulu hakkında hayırlısını Nasib Eder..İhmal Etmez İmtihan eder..
başımıza sebepsiz gibi gelen belalar aslinda bizim kendi ellerimiz ile etiklerimizdir...
Selamet ile Hayra Kalin.. Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..

solmaz1515

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamünaleyküm iyi günler dilerim. ben okulum için istihareye yatmıştım hayırlı mı? değil mi? diye.Rüyamda evimizi çok yüksek bir katta gördüm. Pencereden baktığımda bazı evlerin yerinde bembeyaz ve dümdüz arsa gibi arazi gibi kum olduğunu gördüm. komşumuzun evi alev alev yanıyordu.Ama sadece o ev yanıyordu duman ve dumana benzer hiç birşey yoktu.İtfaiye söndürmeye çalışıyordu. Böyle gördüm ama yorumlayamadım. yardım ederseniz çok sevinirim.Şimdiden Allah razı olsun...

selamünaleyküm iyi akşamlar teşekkür ederim yorumunuz için Allah razı olsun. Sakıncası olmassa eğer bişey sormak istiyorum istihare rüyasını niyet ettiğimiz renklere göre mi? yoksa cisimlere ,şekillere olan olaylara göre mi yorumlayacağız? bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim.

Üst Alt