• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yangın olduğunu görmek

melake

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamün aleyküm iyi günler .. ben dün gece çok garip bir rüya gördüm ne anlama geldiğini öğrenmek istiyorum sitede baktım tam gördüğüm rüyanın karşılığı çıkmadı. bizim eski evimizden bir tepe var orası görünüyor orada da evler ve ağaçlar var orası yanıyor ve kimse müdahale etmiyor ben belediye başkanına ve insanlara söylüyorum neden bir şey yapmıyorsunuz diye onlar da yangın söndürülmeyecek diyor tepede evi yanan insanlar aşağıya iniyorlar bizim olduğumuz yere ve bazıları hani 21 aralıkta kıyamet kopmayacaktı niye evimiz yanıyor diyorlar akşam oluyor evdeyiz hala yangın devam ediyor ben sabaha karşı kalkıp banyoya giriyorum abdest alıp namaz kılmak için ve bakıyorum yağmur yağıyor ve ben dua ediyorum daha çok yağmur yağsın da yangın sönsün diye ve yağmur şiddetleniyor yangın neredeyse sönüyor ama tam sönmüyor yağmur iyice azalıyor sonra o tepede yanan evlerin dumanları bizim evin bahçesinin önünden geçiyor ama içeri girmiyor bundan sonra uyandım..tabir için şimdiden teşekkür ederim

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
duaedenkiz.jpg

Aleykum Selam Hosgeldiniz kardesim..
Hayirdir insallah..
Rüyalarımız bizi yansıtır! Bazı rüyalar hiçbirşey ifade etmezken bazıları da hayatımızda birşeylerin habercisi olabilirler!
Ya da hiç bilmediğimiz derinlerimizden birşeyler rüyalar yoluyla dışa vurulabilir.
Rüyada yangın görmek:SIKINTIYA dusmeye Kara duman çikiyorsa büyük dert ve hastaliktir...
Rüyada yangin çikip evinin veya bir Mahallede her hangi bir binanin yandigini görmek uzaktan heyecanli bir haber alacaginiza yorumlanir..Allahu Alem..
"
ben sabaha karşı kalkıp banyoya giriyorum abdest alıp namaz kılmak için ve bakıyorum yağmur yağıyor ve ben dua ediyorum daha çok yağmur yağsın da
yangın sönsün diye ve yağmur şiddetleniyor yangın neredeyse sönüyor ama tam sönmüyor "
Allahin rahmet ,bereket vehidayettine nail olacaginiza delalettir...

çoğu insan kendisinin asıl bulunması gereken yerde olmadığını hisseder...
Aslında belki tam da bulunması gereken yerde olduğu için kabullenmek istemez....
çünkü küllenen hayallerine alevlenmeyi bekleyen nice korlar gömmüştür...
Bedel ödemeden yüreğini tutuşturmadan kendini yakmadan gelinebilecek mertebelerin elbette bir seviyesi vardır..
ve bir de yolları çile ile yürünmüş ve kabullenilmiş makamları...
Bütün korların küller içinde gül gül olduğu makamlar...
Hayret makamı aşk makamı sükûnet makamı teslimiyet makamı...

Allahım Gönlümde Olanı Hakkımda Hayırlı ET Hakkımda Hayırlı Olana Gönlümü Razı Et..
Allah kulu hakkında hayırlısını Nasib Eder..İhmal Etmez İmtihan eder..
başımıza sebepsiz gibi gelen belalar aslinda bizim kendi ellerimiz ile etiklerimizdir...
Selamet ile Hayra Kalin.. Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..

Üst Alt