• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yaprak sarması görmek

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada yaprak sarması görmek.
Selamün aleyküm ablacım bugün bir rüya gördüm, her zaman ki gibi tamamını hatırlayamıyorum. Hatırladığım kadarını yazıyorum. Rabbim hayırlara getirsin inşallah...

Rüyamda bir evdeyim yanımda birileri de var ama aileden birileri mi yoksa başka birileri mi hatırlayamıyorum. Yaprak sarması yapılmış tencereyle bana bir bayan getirip içinden 1 tanesini alıp eliyle bana uzatıyor güzel olmuş mu tadına bak diyor. Bu bayan annem mi kardeşim mi yada bir başkası mı hatırlayamıyorum. Oldukça büyük bir yapraktan yapılmış bir sarmaydı o uzattı bende elime aldım, ama yedim mi yemedim mi aniden uyanınca hatırlayamıyorum. Tabiri nedir ablacım?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam, rüyaniz hayr olsun.

Rüyada yaprak sarması görmek;
Yaşamınızda olaylara iki açıdan, iki farklı yönden bakmak gerektiğini, sonra bu iki bilgiyi bir araya getirip değerlendirme yapmak, karar vermek gerektiğini temsil eder.

Bazen de;kişinin hayata dair planları olduğuna işaret eder..
HERKESİN BİR PLANI VAR AMA ,“ALLAH'IN PLANI” HERKESİ KAPSAR! teslimiyet Allah'a güvenmeyi ona tevekkül etmeyi gerektirir..

Siz Başkalarının yaralarını sararken Allah cc sizin yaralarınızı sarar..selametle..

acilangul1

Üst Alt