• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yarasa görülmesi

Fısıldayan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Arkadaşlar merhaba.. bir kaç gün sonra yeni bir işe başlıyorum. hayatım her açıdan çok büyük değişikliklere uğrayacak. kendi halinde mütevazi ve bir ölçüye kadar inançlı bir hayat sürüyordum. fakat bu yeni işimden sonra tahminimce tüm bunlar kökten değişecek. inançsız ve büyük ölçüde marjinal hayatlar süren insanlarla çalışmaya başlıyacagım.
bu gece şöyle bir rüya gördüm. 6 ay önce taşındığımız evimdeydim. salonda duruyordum. pencereler açıktı. dışarısı karanlıktı. içeri soğuktu. eski evimiz 4. katta olmasına ramen pencereden içeriye yogun bir şekilde ağaç dalları giriyordu. dallarda baş aşağı sarkan çok sayıda yarasa vardı. bazılarıda salonda uçuşuyordu. onları kovmaya çalışıyordum ama gitmiyorlardı. bana saldırmıyorlardı. sonra sağ tarafımda annem belirdi. ona yarasaları anlatıyordum. gitmiyorlar diyordum. rüyanın sonunda bir yarasa kafamın üstünda bir iki metre yükseklikte sabit duruyordu. yavaş yavaş boynuma doğru alçaldı. onu kovmak için hareket etmek istedim ama yapamadım. tam boynuma konmak üzereyken elim boynumda uyandım.

rüyanın başında hatırlamadığım bir şekilde evi böcekler basmıştı onları ezerek öldürüyordum. aynı şekilde bir kaç tanede yarasa ezdim. ama tam ezmediğim için muhtemelen yaşıyorlardı.
internette yorumlara bakınca genelde olumsuz şeyler yazıyordu. rüyamı yorumlayabilirseniz çok memnun olurum. selametle kalın....

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Kardesim Hosgeldiniz Uyeliginiz Hayirli ve duruma göre anı yaşayarak gecirmeniz dilegi ile.. sırıtık.:,
Samimiyettinizi begendim.. ve profilden bilgilerinizi alarak simdi ins. ruyanizi yorumliyacagim..
Yeni isiniz Hayirli olacaksa olsun.. her seyin HAYIRLISI...

Hayirdir insallah..
Hani insanlar bazen Bulutların üzerinde uçmak ister ya...
aslinda Bulutlar sadece bir Gaz HAVA dir.. yani bosluktur.. Seni bir AN icin ucurur ve bir gun sonrada yere düşürurler...
Yarasalar gözleri görmez bunların o yuzden nereye gittiklerini bilmezler sadece AN-i yasarlar...
Yarasalar ayrica kolay yoldan zengin olma hayali kuran gençlik ...sembolize ederler..
Rüyada yarasa görmek, aslında kötü şansa, hastalığa yakalanmaya ve tehlikeye yorumlanır.
Ancak yarasa görmek amacınıza ulaşmak için kolay ve kisa yollu secmekten ise çok emek harcamanız gerekir şeklinde de yorumlanabilir.
Rüyada yarasa görmek, kötü işlere atılmaya ve yaşamda kötü değişiklikler yapmaya yorumlanır.
(Aynı zamanda tehlikeye işaret eder. Güçlük sıkıntı tatsız haberdir. Yarasa görmek sapkınlığa ve körlüge de işarettir.)

GERÇEK ZENGİNLİĞE,HAYIRLI,ZENGİNLİĞE,
en hızlı, en kolay, en rahat bir şekilde ulaşabilmenin yolu
icinde bulundugunuz duruma ŞÜKR edebilmektir kardesim...

Nefes aldığın için,Görebildiğin için,
Duyabildiğin için,Yürüyebildiğin ,etrafinda olan olaylari idrak edebildigin için,
Sağlığın,İletişim kurabildiğin için,
Allah’a sığınmanın güzelliğini anladığın için,
Dua edebildiğin,Sevdiğin ve sevildiğin için,
Yüreğin zengin olduğu ,Kimseye muhtaç olmadığın için,
Şükredebildiğin için şükürler olsun...
şükrettikçe şükür ettiklerimiz artar.. şükr edilmeyen nimetler kaybedilirde bir gun belki zengin olursunuz da şükr edeceginiz bir seyiniz kalmaz..
saglik gibi, huzur, mutluluk, Aile, gercek Dostlar, vicdan ve imaniniz gibi..

ALLAH'I BULAN NEYİ KAYBETMİŞTİR, ALLAHI KAYBEDEN NEYİ BULMUŞTUR...
Allah’ı anlamak hayatın bir zorunluluğudur. Ve bu zorunluluk Cennete gitmekten öte, bu dünyada yaşamak için lâzımdır!
Hayatın problemleri olacaktır şüphesiz. Problemsiz bir hayatı kim yaşamış? Peygamberler de, büyük insanlar da, büyük yerlere gelen insanlar da
önlerine gelen problemleri aşarak bu yerlere gelmişler. Hayatın kanunu bu. Hayattan vazgeçmek yok. Sabırdan vazgeçmek yok.
mucadeleden Helal RIZK ve Dogru Yoldan ,vazgeçmek yok...Harama, kisa yoldan bize ait olmiyana ve bizim ait olmadigimiz seytanin tuzaklarina dusmek YOK...
Hayatın tüm problemlerinin altından kalkacak güç yine inançta vardır, Allah’a sığınmakta vardır, Allah’ın şefkat ve merhametinde vardır.

ne isterseniz her seyin sadece HAYIRLISINI dileyin..
unutmayin.. insan sadece sahip olduklari ile imtihan edilir..
Hayirli, Huzurlu gunler..

Fısıldayan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
merhaba sayın gönülsızım. vakit ayırdığınız ve cevapladığınız için çok teşekkür ederim. gün boyunca vereceğiniz cevabı ve rüyamın manasını merak ettim. ama keşke yorumunuz iyi niyetli ablanın küçük kardeşine verdiği samimi nasihatlerden ileri gidebilseydi. bir açıdan hayal kırıklığına uğradım. rüyamın ne manaya geldiğini hala anlamış değilim.
sabah yarasa görmenin ne demek olduğunu araştırıken adeta şok oldum. yeni işime başlama arefesinde bu rüya sanki beni uyarıyordu. neden alaya aldığınızıda anlamış değilim ama şu "anı yaşamak ve duruma göre tutum belirleme" olayını beni daha iyi anlayabilmeniz için yazmıştım. şunu demek istedim. içinde bulunduğum durumun zorluklarıyla "anda" ilgilenirim. şu an bir sorun varsa bu sorunu çözmek için şimdi uğraş veririm. geçmişe takılmanın yada gelecek için kaygılanmanın yanlış olduğunu düşünürüm. bahsettiğiniz sapkınlık ve kısa yoldan zengin olmak gibi durumlarla eğer karşılaşırsam çözüm yolları ararım. nasihat vermenizin sebebi sanırım benim illegal yada etik olmayan durumlara gireceğimi düşünmenizdi. :) hayır ben karakterli bir insan olmaya çalışıyorum. kendimi böyle durumlara düşürmemeye çalışırım. sanırım şimdi beni daha iyi anlamışsınızdır. önceden detay vermek isterdim ancak 20 karakterlik kendinizden bahsedin bölümüne bunları yazabildim.
ilginize teşekkür ederim sakin ve özgüven dolu kalın...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Kardesim.. HAKKINIZI Helal edin..
yorumum iyi niyetli ablanın küçük kardeşine verdiği samimi nasihatlerden baska bir sey degildi...

"neden alaya aldığınızıda " est kardesim ben hayattimda her seyi samimiyet ve ciddiyet icinde algilarim.. benim ki sadece samimiyetten ileri gelen kendimce bir mizah yapmak istemistim.. evet birbirimizi tanimadigimiz icin yanlis anlasilmalara yol actim..O yuzden her seyi TANIMAK ve bilmek ile baslar...
Beni tanimis olsa idiniz oldukca neseli, muzip ve guldurur iken dusundurmeyi sevdigim icin arkadaslarim Nasredin Hocanin KIZI diye takilirlar...

anı yaşamak.. aslinda bu nedir? Gecmise Mazi derler degistiremeyiz Gelecek ise belli degil yani yasanacak tek bir AN vardir icinde bulundugumuz..AN-i yasamak..
fakat An da yasadigimiz gelecegimizi etkiliyecegini bilerek, bilincli idrak ederek yasayabilmek...

"geçmişe takılmanın yada gelecek için kaygılanmanın yanlış olduğunu düşünürüm" aynen

Ruyanizin Yorumu Temkin Ya Hu...Kardesim bu yeni basliyacaginiz ise her seyi iyice konusup, bilmek sormak ondan sonra anlasma icin imza atmaniz gerekli..
Hani etrafta cook yetenekli sesi guzel olan genc insanlarimiz ozellikle KIZLARIMIZ var ya hani bazi sinsi tilki beyinli insanlar iste gel Seni sohret yapayim diyerek Yanlis yolla cekmek isterler ya.. ben de deriim ki kardesim madem ki o kadar yeteneklisiniz neden bunu usulune, kurallina ,egitimine, kademe ve gereken produslerine uyarak yapmiyorsunuz..
ruyada Yarasa Gormek; Yarasalarin gözleri görmez ..ama siz gorebiliyorsunuz.. akliniz da var bu nimetleri kullanin yoksa kaybedenlerden
hayal kırıklığına uğrayanlardan olabilirsiniz..

Herseyin hayırlısı diyoruz ya Rabbim yine diyorum hayırlısı...
Ne mantığımın takipçisi ne gönlümün istekçisiyim..
SADECE senin rızanın eşiğindeyim….Sadece rızanın peşindeyim...
sadece senin rızanda yolum…Hayırlısını nasip et..

Allah bir ayette şöyle belirtir:

"Ey iman edenler Allah'tan korkup-sakınırsanız size doğruyu yanlıştan ayıran bir nur ve anlayış (furkan) verir kötülüklerinizi örter ve sizi...... bağışlar. Allah büyük fazl sahibidir."
Enfal Suresi 29

Fısıldayan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
est. efendim siz hakkınızı helal edin. Allah rızası için böyle bir hizmet veriyorsunuz. Rabbim sizden razı olsun.teşekkür ederim.
rüyalarımın bana genelde yol gösterdiğini söyleyemem. yada ben bu küçücük ilmimle bunu algılayamam. ama bu rüya gerçekten citti bir uyarı oldu benim için. detaylı düşününce taşların yerine tamı tamına oturduğunu görüyorum. adımımı görerek atmam gerektiğini anladım. Hem de sizin gibi biryle tanışmama vesile oldu bu rüya. çok memnun oldum. şeref duydum. anlamını merak ettiğim başka bir rüya olursa onuda yorumlamanızı umuyorum.
hoşçakalın.....

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Helal olsun kardesim..
"rüyalarımın bana genelde yol gösterdiğini söyleyemem " demissiniz.. onu bilmem ama bu Ruya size acikca bir uyari ve ikaz mahiyettinde demek ki Siz Allah-in Sevdigi bir Kul sunuz..
'sonra sağ tarafımda annem belirdi. '
Veya annenizin duasi mi diyelim...

Kardesim Ben burada Allah RIZASI icin hic kimseye ekmek vermek degil ekmegin nasil yapildigini ogretmeye calisiyorum..
ama Bazi genc kardeslerim beni anliyamiyor..
veya pek ciddiye almayip Hikmetti anlamadan malesef cekip gidiyorlar.. onlara cok uzuluyorum..

aslinda Sizin ile Muhabbet yapmis oldugumuz gibi samimiyet ile sohbet edebilmis olsa idik..
onlar da de kendi Ruyalarini yorumlama ilim , hikmet yolluna bir adim atmis olurlardi....

Ruyanizin Yorumunu kendiniz yaptiniz.. Ben sadece Size gerekli malzemeyi sundum..
iste ruyanizin yorumu..
"adımımı görerek atmam gerektiğini anladım "

Hayirli geceler...

Üst Alt