• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yaratık görmek

sibel

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
22 yaşındayım sevgilimden çok kötü ayrıldığım ve mutsuz olduğum için olsa gerek hergece rüya görüyorum .rüyamda yüzünü göremediğim insana benzemeyen biri ile savaşıyordum benim elimde ateşten bir kalkan vardı onun elinde kılıç vardı . ve bu savaşı ben kazanıyordum. rüyamı yorumlarsanız sevinirim. teşekkürler

? Rüyada yaratık görmek ne anlama gelir?

?İslama göre rüyanızın yorumu

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamun Aleykum Hayirli Cumalar Sibel kardesim..
Ruyaniza Hayirdir ins. diyelim Rabbim Hayra cikarsin..
"yüzünü göremediğim insana benzemeyen biri ile savaşıyordum .."
O kim biliyormusunuz ?Bir ben var bende benden icerug Yani siz kendi duygulariniz ile savaşıyorsunuz..
akliniz baska sey soyluyor yureginiz baska!

"benim elimde ateşten bir kalkan vardı " diyorsunuz
Oruç Kalkandır.(Hadis-i Şerif)" korunma muhafaza olmak
Kilic ise savas ve catisma..yani kendi icinizdeki catisma,celiski, kararsizliklar ile yorumlanir Allahu alem..
yasanan ayriligin insan ruhundaki olumlu ve olumsuz etkiler cok onemli..
Bazen Ayrilik insan ruhunu pişmesi için gereklidir..keske sevdiginiz insan ile çok kötü ayrılmasaydiniz...
sadece iki medeni insan gibi vedalasip, helalesip ayrilabilseydiniz celiskisi halinde oldugunuz etki ile bu tip ruyalari gormeniz cook dogaldir!

Ayrılıklar nedeni ne olursa olsun hep acı vermiştir..
ayrılmak doğru bir karar olsa da yanlış bir karar olsa da bizim üzerimizde belli bir süre büyük etki bırakır...
Süreç olarak bakıldığında ayrılık önce düşüncede başlayıp bunu kişinin kendi kendine sorgulamasi ile de devam eder..
yani insan kendi nefis muhasebesini yapmaya baslar...

bu ayrılığın insan zihni ve psikolojisinde meydana getirebileceği derin yarılmayı giderecek bir insani vasıf olan sabır bu ayrılığı insan için çok daha verimli kılan bir vasiftir aslinda..

Böylece insan sabır sayesinde yaşamını sürdürürken anlam arayışını derinleştirir ve karşı karşıya kaldığı durumlara karşı bir direnç gösterebilir. Yani sabır; olguların ve olayların bakis acinizi degistirecektir.. yani ayriliklar da aslinda bizi acitmak icin degil alistirmak, egitmek, olgunlastirmak ,gelecege daha farkli ve kamil bir pencereden bakmamizi saglar..

Sabir kardesim.. Sabir ..taki kendi icinizdeki kendinizi bulana kadar Sabir.. Selamet ile Hayra kalin...

Üst Alt