• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yardım isteyen birini görmek

gülen yüz

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum, akşam bir rüya gördüm ve cok etkilendim. Daha önce hiç böyle bir rüya görmemiştim. İnşallah hayır olur. Rüyam şöyle; Dışardayım oraya nasıl girdim bilmiyorum, yerin altında topraktan bir yer var, ev gibi. Yataktada genç bir kadın yatıyor çarşaflı örtülü. Kucağında da küçücük yeni doğmuş bir bebek. Kadında, bebekte nur topu gibi beyaz. Kadın bana dedi ki, durumum yok çocuğuma sütüm yetmiyor bana et getirir misin dedi. Et ne alaka onu anlamadım ama neyse sonra alış veriş yaptım, üzüm kuruyemiş falan aldım, et almadım ama param çok yoktu, sucuk gibi bişey aldım giittim. Verdim ona, teşekkür bile etmedi. Ve çocuk ortalarda yoktu, kadınında başı açıktı. Sonra uyandım zaten. İnşallah hayır olur, çok garipti. Selem ve dua ile hayırlı günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykum selam rüyaniz hayır olur İnşallah
Allah-u Teâlâ, cümlemizi kötü ahlakli insanlardan,her türlü fitne fesat, iftira ve Yalandan korusun (Amin).

Rüyada yardım isteyen birini görmek ;içinizde bulunduğunuz;zor bir durumdan,Üzüntü ve kederden bir çıkış yolu bulup rahatlamaya çalıştığınıza yorumlanir..
Rüyada yardım isteyen birini görmek ;yardım isteyen o kadin;içinizdeki çocuk ,insan Sizin ile İletişim Kurmasina da yorumlanir..

Sevgi, bildiğim en büyük silgidir. En derin ve en acı verici anıları bile siler, çünkü sevgi, diğer her şeyden çok daha derine iner.
kendinizi ve içinizdeki o küçük çocuğu iyi taniyin ki bir daha hata yapmiyasiniz!!!

Kurtuluş iki şeydedir: Niyet ve takva. Helak da iki şeydedir: Ümitsizlik ve kibir.”
Gönülden bir eûzü Besmele ve Tevbe, istiğfar çekin. ve Rabbinize Sığının!
Allah herkese gönülden tövbe edebilmeyi, af dileyebilmeyi ve hata yaptıktan sonra değil, yaparken yaptığını farkettiğin anda terkedebilmeyi nasip eylesin..
İnşallah tövbelerimizi kabul eyleyip, içimizde kalan kirli,kötü duyguları alıp, tövbemiz kabul edilince de yaşadığımız vicdan azabımızı içimizden alsın..
Yaptığımız hataları tekrarlamamamızı nasip eylesin.Amin.Allah’a emanet olun.

Üst Alt