• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada yaş pasta görmek

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleyküm gönül sızım hocam,

Dün akşam rüyamda önümde bir yaş pasta ama çok değişikti hocam üstü güllerle süslenmiş ve işin tuhaf yanı güller de pastadan yapılmıştı harika bir yastaydı.Sonra bakıyorum bir çok polis memuru hepsi de genç ve yakışıklı bir yuvarlak oluşturmuş halay çekiyorlar.Çalgı yoktu tabi ne olabilir hocam.Allah razı olsun hocam şimdiden vereceğiniz yorumlar için.Sizi çok seviyorum.kgüll..,baybyy

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm ASelam gönül Dostum Hayirdir insallah..
Rüyada kuru pasta görmek; iş hayatında meydana gelecek bazı değişiklikler, kazançlı çıkmanıza neden olacak demektir.
hayırlı, iyi kısmet ve bir sevda ve kutlama
Güzel bir gelecek sizi bekliyor... Allahu alem
Siz kendinizi bir değiştirin Allah'ın izni ile her sey de olumlu bir sekilde değişecektir..her kışın bir baharı vardır...
Hayirli gunler...

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
ALLAH razı olsun hocam inşALLAH söylediğiniz yorumladığınız gibi olur.Ama ben değiştim hocam hani size eskiden anlattıklarım yaşadıklarım varya onları o çok kötü günleri geride bıraktım.Herşeyi en büyük olana RABBİM'e havale ederek içimdeki o fırtınadan çok şükür kurtuldum bu önce rabbim sonra da sizin sayenizde oldu tabiki. ALLAH sizden razı olsun.Bana inanıyorsunuz değil mi hocam tamamen bitti.

Üst Alt